Black Friday 2022

Black Friday 2022

Gratis verzending voor alle
bestellingen boven €40
Twee jaar garantie
Gratis retour
Gratis verzending voor alle
bestellingen boven €40
Twee jaar garantie
Gratis retour

De grootste uitverkoop van het jaar is terug, onze Black Friday 2022-deals zijn er en beter dan ooit. Ben je klaar? Op 25 november 2022 is het Black Friday bij Daniel Wellington. Dit wordt een dag vol geweldige aanbiedingen, deals, kortingen, verrassingen en heel veel winkelinspiratie! Ontdek dames- en herenhorloges, horloges in goud en zilver en een grote selectie sieraden, allemaal tegen superaantrekkelijke Black Friday-prijzen. Tot ziens op Black Friday 2021!

Lees verder
Lees minder

Wanneer is Black Friday 2022?

Black Friday 2021 valt op vrijdag 26 november en duurt een hele week, Black Week. Terwijl Black Friday-uitverkopen over de hele wereld plaatsvinden, komt de grote uitverkoop oorspronkelijk uit de Thanksgiving-vakantie in de VS. Black Friday en Cyber Monday zijn traditioneel het weekend direct na Thanksgiving.


Black Week 2021

Natuurlijk hebben wij ook Black Week 2021 bij Daniel Wellington. Het is de hele week 'vrijdag' met elke 48 uur nieuwe Black Friday-aanbiedingen op horloges. Later is het ook tijd voor Cyber Monday, dus de hele herfst wordt één lang uitverkoopseizoen.


Wat is er in de uitverkoop tijdens Black Friday 2021?

Wij hebben veel goede Black Friday-aanbiedingen, zowel online als in onze winkels. Je kunt genieten van Daniel Wellington's horloge-uitverkoop en Black Friday-aanbiedingen, of je nu op zoek bent naar een nieuw gouden horloge, herenhorloge, horlogebandje, sieraden of een van onze vele dameshorloges.

De Black Friday-uitverkoop duurt één hele week met een scala aan scherp geprijsde horloges en sieraden om uit te kiezen. Het perfecte moment om een voorsprong te nemen op het komende seizoen voor je kerstinkopen om voor je vrienden, familie en jezelf welverdiende cadeaus te kopen. Kies uit onze selectie dames- en herenhorloges, evenals onze verschillende sieradencollecties om je look compleet te maken.


Black Friday 2021 - de beste uitverkoop van het jaar

Dit jaar bieden we tot 50% korting op geselecteerde horloges en sieraden, waaronder onze onlangs uitgebrachte horloges met gekleurde wijzerplaat en speciale Black Friday-deals die elke 48 uur worden aangekondigd. Houd een oogje in het zeil, zodat je geen van onze Black Friday-specials mist. Niet alleen zullen onze Black Friday-deals online beschikbaar zijn, je kunt ze ook in onze horlogewinkels vinden. Het goede nieuws is dat je je niet hoeft te haasten, want onze uitverkoop duurt de hele week, tot aan Cyber Monday.


Winkelen tijdens Black Friday

Er zal een beperkte voorraad zijn, aangezien onze Black Friday-winkelperiode bekend staat als hectisch. Begin vroeg en vind je favoriete deals zo snel mogelijk om uitverkochte artikelen te voorkomen. Met eindeloos veel horloges om uit te kiezen in onze Quadro-, Petite-, Classic- en Iconic-collecties, kun je voor elke gelegenheid het perfecte uurwerk vinden. Gemaakt om moeiteloos te combineren met onze ringen, armbanden, kettingen, oorbellen en meer om je look naar een hoger niveau te tillen. Onze Black Friday-uitverkoop op horloges en sieraden begint nu. Ontdek wat we online en in de winkel hebben en volg onze social-mediakanalen om op de hoogte te blijven van de nieuwste deals.

Wij worden al enthousiast over Black Friday 2022, hopelijk jullie ook! Black Friday is een winkeltraditie geworden en we kijken ernaar uit om dit met jou te vieren. Horloges, banden en sieraden, er zullen veel aanbiedingen zijn tijdens onze Black Friday 2021-uitverkoop. Je zult zeker heel veel mooie Black Friday-deals vinden op Daniel Wellington.

Doe je Black Friday 2022-inkopen bij Daniel Wellington en profiteer van onze Black Friday-deals, tot ziens op 26 november!

Ontdek onze Ramadan en Vakantie aanbiedingen.

© 2022 Daniel Wellington AB