Gratis verzending voor alle
bestellingen boven €40
Twee jaar garantie
Gratis retour
Gratis verzending voor alle
bestellingen boven €40
Twee jaar garantie
Gratis retour
Koop een Iconic horloge
Gratis een Classic armband toevoegen

Når det kommer til styling til de solrige dage,
er et ur fra Iconic-samlingen og Classic-armbåndet den vindende kombination.


Geniet van de zomer in pastel!Geniet van de zomer in pastel!


Maak kennis met
Mint, Capri en Blush
Het is Iconic
Shop de
Iconic Link-collectie

Voeg gratis een Classic armband toe
De eindeloze zomer begint met pastelkleurige horloges

Maak van kleurrijke horloges
jouw zomeraccessoires

Stel je voor dat je op een strand in Saint-Tropez ligt. Terwijl je tenen doelloos in het warme, fluweelachtige zand spelen, nip je aan je favoriete verfrissende drankje. In de verte wordt gelachen, of misschien zijn het wel de golven. De silhouetten van vrienden lijken donker af te steken tegen de felle zon, maar je voelt hun liefdevolle aanwezigheid. Eindelijk ben je met je favoriete mensen op je favoriete plek. Je sluit je ogen en geniet van dit geweldige gevoel waarvan je wilt dat het nooit zal eindigen. Wij noemen dat de eindeloze zomer.

Onze nieuwe kleurrijke horloges uit de Iconic Link Collection zijn geïnspireerd op deze emotie en willen die vastleggen. Met wijzerplaten gedompeld in pastelkleuren die doen denken aan aardbeienijs of de blauwe lucht boven Capri, zitten de nieuwe Iconic Link horloges boordevolzomerse sferen. De Iconic Link Mint met zijn  groene wijzerplaat integreert bijvoorbeeld perfect met de zomer esthetiek. Het lichtgroen van de wijzerplaat voegt een vleugje kleur toe aan de luchtige, minimalistische outfits voor de zonnige dagen, terwijl de grove zilveren horlogeband aanvoelt als het dragen van casual zomersieraden.

De Iconic Link Blush met zijn roze wijzerplaat en de Iconic Link Capri met zijn blauwe wijzerplaat completeren ons trio van zomerhorloges, zodat u het model kunt kiezen dat het best bij uw persoonlijke kleurenpalet past. De Iconic Link Blush brengt bijvoorbeeld warmte in een garderobe die wordt gedomineerd door tinten van grijs, zwart en wit. Het Iconic Link Capri lichtblauwe horloge  completeert crèmetinten, warme complementaire kleuren of gewoon witte  zomeroutfits.

Onze nieuwe kleurrijke horloges passen ook prachtig bij onze DW-accessoires. En bovenal, met het gratis geschenk dat je bij elk van de nieuwe uurwerken ontvangt, de Classic Bracelet in een kleur naar jouw keuze.

Alle Iconic Link horloges zitten boordevol zomerse sferen 

De nieuwe kleurrijke horloges zijn een geweldige aanvulling op de Iconic Link Collection, maar er is nog zo veel meer te ontdekken in deze serie. Ook al heeft de collectie een algehele uitstraling, als een moderne interpretatie van een klassieker uit de jaren 80 heeft elk stuk zijn eigen persoonlijkheid. De Iconic Link Automatic is bijvoorbeeld ons meest geavanceerde uurwerk met een zelfopwindend mechanisme, maar toch straalt het niets dan geruststellende elegantie uit. Of neem de Iconic Link Ceramic, een monochroom horloge dat volledig van keramiek is gemaakt en extreem gedurfd aanvoelt in zijn minimalisme. Andere modellen, in stralend roségoud, zilver of duotone met glinsterende stenen, maken de collectie compleet, dus er is voor elk wat wils. En wat het belangrijkste is, ze zien er allemaal geweldig uit als strandhorloges.

Dus draag een van onze nieuwe kleurrijke horloges of een ander model uit de Iconic Collection tijdens je strandtrip of cruise bij zonsondergang, en vergeet niet accessoires te gebruiken bij jezomersieraden. Onze kenmerkende modellen passen prachtig bij de horloges doordat ze dezelfde DW-esthetiek en stijl delen. De horloges met color dials passen bijvoorbeeld goed bij de unisex Classic Bracelet, een minimalistische maar absoluut trendy armband. Of, als je meer een ringpersoon bent, draag je je nieuwe Iconic Link horloge met de Classic Ring. De zomer is een tijd voor experimenten, dus combineer het zelfs met een horloge van een andere kleur.

Een collectie voor de eindeloze zomer

We kunnen niet garanderen dat deze zomer eindeloos zal zijn. Maar we kunnen wel instaan voor onze horloges en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan, tegen een stootje kunnen en de tand des tijds kunnen doorstaan. Je kunt ze zelfs op het strand dragen, want ze zijn waterafstotend. De afwerking heeft een hoog gehalte aan goud, waardoor ze hun glans behouden. Koop dus je nieuwe kleurrijke horloge van Daniel Wellington of een ander stuk uit de Iconic Collection en voel de warme bries van een eindeloze zomer.

© 2022 Daniel Wellington AB