OM HEM IN HET ZONNETJE TE ZETTEN
OM HEM IN HET ZONNETJE TE ZETTEN
Gratis verzending voor alle
bestellingen boven €40
Twee jaar garantie
Gratis retour
Gratis verzending voor alle
bestellingen boven €40
Twee jaar garantie
Gratis retour
Ontdek onze producten
Vaderdag 2022
Vier Vaderdag

Het is tijd om je vader in het zonnetje te zetten op Vaderdag met de hulp van Daniel Wellington!

We weten dat het lastig kan zijn een uniek cadeau te vinden voor Vaderdag, waarschijnlijk heeft hij alles al. Om je daarbij te helpen, hebben we daarom al onze favoriete cadeaus voor vader, stiefvader, schoonvader en opa verzameld. En natuurlijk hebben we ook de perfecte cadeaus voor nieuwe vaders!

Of hij nu van een sportieve, klassieke, elegante of kleurrijke stijl houdt, of misschien wel een mix daarvan, wij hebben het!

Cadeau-ideeën voor Vaderdag

We hebben volop sieraden en horloges voor heren, gemaakt om hun unieke stijl te omarmen.

De Iconic Link Automatic is een zelfopwindend horloge met een doorzichtige achterkant die het automatische uurwerk laat zien. En hebben we al gezegd dat het ook waterbestendig is? Voor iemand die houdt van een sportief horloge met een uniek ontwerp zou dit een geweldige keuze zijn.

Als je op zoek bent naar iets kleurrijkers, bekijk dan onze Color Dials die elke outfit een subtiel kleuraccent geven.

Als hij meer van de klassieken houdt, zou hij wellicht graag een horloge hebben uit onze Classic Collection, zoals de Classic York met zijn bruine horlogeband gemaakt van echt, Italiaans leer. Combineer hem met de Elan ring en hij is er helemaal klaar voor!

Wij leveren verwisselbare horlogebanden die apart kunnen worden aangeschaft. Ze zijn eenvoudig te [verwisselen](https://www.danielwellington.com/how-to-change-your-strap/ "Kies je band"] en passen op meeste Daniel Wellington horloges, zodat je hem op alle vieringen door de jaren heen een nieuwe kunt geven, hoe geweldig is dat!

Als je nog niet zeker weet wat je je vader moet geven voor Vaderdag, kijk dan eens naar onze cadeausets voor heren

die bestaan uit naadloos bijpassende horloges en accessoires, ontworpen om elke look naar een hoger niveau te tillen.

Wanneer is Vaderdag 2022?

We vieren Vaderdag in Nederland op 19 juni.

Dus, als Vaderdag 2022 eraan komt, maak die dan speciaal en toon je liefde en waardering door vader je tijd te geven, digitaal of in het dagelijkse leven, met een mooi cadeau van Daniel Wellington.

© 2022 Daniel Wellington AB