Moederdag 2022

Toon je waardering op Moederdag

Lees verder
Lees minder

Het is tijd om je moeder te eren op Moederdag met de hulp van Daniel Wellington! We weten dat het moeilijk kan zijn iets te vinden dat echt jouw waardering laat zien voor je moeder en alles wat ze heeft gedaan. Maar hier vind je het meest perfecte cadeau voor mama, zoals ze verdient.

Het maakt niet uit of haar stijl past bij het elegante horloge met een schakelband, een minimalistische zilveren manchetarmband of oogverblindende roségouden oorbellen, wij hebben het. Onze sieraden passen bij elke gelegenheid en stijl. We hebben veel verschillende accessoires in goud, zilver en roségoud die voor iedereen geschikt zijn.

Cadeau-ideeën voor Moederdag

Onze dameshorloges hebben verschillende stijlen die bij elke moeder passen en haar unieke stijl omarmen.

Quadro Collectie is een collectie van kleine, elegante dameshorloges die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en materialen, zodat je ze kunt afstemmen op haar stijl. Het wordt een uniek cadeau voor je moeder. Als ze meer van de stijlvolle, traditionele stijl houdt, kunnen we garanderen dat ze dol zal zijn op onze klassieke horloges met echt Italiaans leren horlogebanden en een dunne kast.

De horlogebanden kunnen apart worden gekocht, ze zijn gemakkelijk te verwisselen en passen op alle Daniel Wellington horloges. Je kunt dus door de jaren heen voor elk feest een nieuwe voor haar kopen, is dat niet geweldig!

De Iconic Link Lumine is een horloge in goud en zilver met een beetje glinstering, waardoor moeder nog meer zal schitteren. Voeg er een zilveren ketting bij en het levert een hemelse combinatie op. Als je nog steeds niet zeker weet wat je je moeder voor Moederdag moet geven, bekijk dan onze cadeausets met naadloos bij elkaar passende horloges en accessoires die zijn ontworpen om elke look naar een hoger niveau te tillen.

Wanneer is Moederdag 2022?

Moederdag valt in Nederland en België op 8 mei.

Dus, als Moederdag 2022 eraan komt, maak het dan speciaal en toon je liefde en waardering door mama je tijd en een mooi cadeau van Daniel Wellington te geven.

Laat haar dit jaar zien hoeveel je haar liefde en steun waardeert met iets uit onze selectie Moederdagcadeaus.

© 2022 Daniel Wellington AB