Quadro

QUADRO COLLECTIE

Onze kenmerkende wijzerplaat, opnieuw gedefinieerd met een gedurfd accent.
Gratis verzending voor alle
bestellingen boven €40
Twee jaar garantie
Gratis retour
Gratis verzending voor alle
bestellingen boven €40
Twee jaar garantie
Gratis retour
ONS EERSTE RECHTHOEKIGE HORLOGE

Ontdek onze selectie vierkante wijzerplaten, verkrijgbaar in zwart, wit en groen. Met twee nieuwe bandjes: geperst mesh of geperst leer. Het mesh bandje heeft een geperste textuur die glanzende weefselaspecten nabootst. Het leren bandje heeft een dunner profiel en een geperste rand die subtiel versmelt met de wijzerplaat voor een chique afwerking.

Stijl met een randje: onze vierkante horloges
De Quadro Collectie horloges met vierkante wijzerplaat

Historisch gezien bestaan vierkante horloges nog niet zo lang, iets meer dan een eeuw. Maar de wereld verwelkomde ze enthousiast en ze zijn meteen enkele van de meest modieuze horloges geworden. Bij Daniel Wellington hebben we onze eigen versie van vierkante horloges gemaakt door ons kenmerkende wijzerplaatontwerp een nieuwe vorm te geven. Daardoor hebben onze vierkante horloges nog steeds de kenmerkende 'look' en 'feel' van Daniel Wellington.

Onze Quadro Collectie stijlvolle dameshorloges heeft meerdere rechthoekige ontwerpen. Sommige horloges hebben een vierkante wijzerplaat, zoals de elegante Quadro Studio in roségoud, of rechthoekig zoals de Quadro Pressed Rouge in roségoud en bloesemroze. Er is ook een ruime keuze aan wijzerplaatkleuren. Als je op zoek bent naar stijlvolle horloges, dan moeten zwarte horloges vast wel vaak zijn opgedoken. De monochrome Quadro Pressed Ashfield met een zwarte wijzerplaat, een mesh armband en luxe details in goud, is het bewijs dat een minimalistisch horloge een geweldige persoonlijkheid kan hebben.

Voor wie die op zoek is naar luxe vierkante horloges raden we de Quadro Pressed Melrose aan met een wijzerplaat van natuurlijk parelmoer. Elk horloge is enig in zijn soort, dankzij het unieke patroon dat door de natuur is gecreëerd in de wijzerplaat van parelmoer. De getextureerde mesh horlogeband in roségoud voegt een juweelachtige glans toe, waardoor dit uurwerk het glamoureuze detail is dat je outfits naar een hoger niveau tilt. Voor een meer casual look die toch luxueus aanvoelt, kies je een van de Quadro Studio vierkante horloges met pianohorlogebanden. Er zijn meerdere wijzerplaatkleuren verkrijgbaar, van eierschaalwit tot groen met patroon, dus kies je favoriet en geniet van je nieuwe polsjuweeltje.

Wissel je band voor een uniek horloge

Vierkante horloges zijn al bijzonder, maar kunnen we er nog een schepje bovenop doen? Je kunt je horloge helemaal uniek maken met de verwisselbare Daniel Wellington horlogebanden. Ons assortiment omvat verschillende soorten horlogebanden, van leer tot metaal, en stoffen horlogebanden. Het wisselen van horlogebanden is ook een goed idee wanneer je je uurwerk wilt aanpassen aan een bepaalde gelegenheid of gebeurtenis. Je kunt bijvoorbeeld de horlogeband van het Quadro Pressed Melrose vervangen door het Quadro Petite Sheffield leer als je voor een meer formele, zakelijke look gaat.

Als je een horloge met een leren band hebt, zoals de Quadro Pressed Rouge, kun je ook meer glamour toevoegen met een van onze mesh horlogebanden met een fijne stofachtige textuur en een hoogwaardige afwerking. Voor sommige Quadro-modellen kun je zelfs twee metalen horlogebanden afwisselen. De Quadro Pressed Melrose met zwarte wijzerplaat ziet er bijvoorbeeld geweldig uit met zowel een roségouden als een zwarte metalen horlogeband. Of, als je het gevoel wilt hebben dat je twee totaal verschillende horloges hebt, neem dan een stoffen horlogeband en combineer die met je metalen horlogeband, zoals de Quadro Pressed Unitone in roségoud met de Quadro Petite Coral stoffen band.

Je duurzame minimalistische horloge

Onze Daniel Wellington vierkante horloges zijn niet alleen minimalistisch qua ontwerp, maar ook qua ecologische voetafdruk. Ze zijn van hoogwaardige, duurzame en toch volledig recyclebare materialen gemaakt om lang mee te gaan. Dankzij de verwisselbare horlogebanden en de tijdloze aantrekkingskracht van de horlogeontwerpen heb je er lang plezier van en heb je nooit het gevoel dat ze uit de mode zijn. Dit alles maakt een DW vierkant uurwerk een echt uniek horloge!

© 2022 Daniel Wellington AB