Smartwatch horlogekast
voor Apple Watches

Smartwatch horlogekast

voor Apple Watches

Gratis verzending voor alle
bestellingen boven €40
Twee jaar garantie
Gratis retour
Gratis verzending voor alle
bestellingen boven €40
Twee jaar garantie
Gratis retour
Van Smart
naar watch

Van Smart
naar watch

Daniel Wellington smartwatch horlogekast

Heb je ooit gewenst dat je je smartwatch kon pakken en er iets speciaals aan kon toevoegen? Een manier om je stijl uit te drukken, wat luxe toe te voegen en je te onderscheiden van alle anderen die hetzelfde product dragen. Daniel Wellington heeft de oplossing: een manier om 's werelds smartwatch nog beter te maken dan hij al is.

Lees verder
Lees minder

Ontdek de DW smartwatch horlogekast: ontworpen om je je smartwatch voor verschillende gelegenheden te laten gebruiken en je smartwatch echt naar een hoger niveau te tillen. Als experts op het gebied van horloges hebben we ontwerpelementen uit de Iconic Motion gebruikt en deze gecombineerd met de iconische Apple smartwatch. Het resultaat is onze unieke kijk op hoe een smartwatch horlogekast eruit moet zien en voelen.

Apple horlogekast

Als je het woord smartwatch hoort, denk je waarschijnlijk aan Apple, toch? Het is niet meer dan eerlijk, aangezien Apple het smartwatch-spel leidt sinds de lancering van de eerste Apple Watch in 2014. Met de smartwatch horlogekast van DW voor Apple-horloges wilden we de sportieve look van je Apple-horloges transformeren in iets dat je bij elke gelegenheid kunt dragen, van een avondje uit tot een zakelijke bijeenkomst, door een echt opmerkelijk uurwerk te maken. Voeg een stijlvol luxe gevoel toe aan je smartwatch en Apple Watch. Daniel Wellingtons Apple horlogekasten zijn gemaakt voor de Apple Watch Series 6 en de Apple Watch SE, maar zijn ook compatibel met de Apple Watch Series 5 en de Apple Watch Series 4.

Ga door het leven met je nieuwe en verbeterde Apple smartwatch, nu met een gestroomlijnde horlogekast die net zo veelzijdig is als jij bent, de perfecte aanvulling om je look af te maken. We hebben een smartwatch horlogekast gemaakt met een mix van slim en stijlvol, waardoor het horloge feitelijk in een smartwatch wordt geplaatst. Ontdek onze selectie om de juiste Apple Watch horlogekast voor je Apple smartwatch te vinden, gemaakt van roestvrij staal en verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, rosé goud of mat zwart. De horlogeband van synthetisch rubber maakt gebruik van een materiaal dat fluorelastomeer (FKM) wordt genoemd. Bekend om duurzaamheid, temperatuur-/chemische bestendigheid, hoogwaardige oppervlakteafwerking en dichtheid.

Til je smartwatch naar een hoger niveau met een DW smartwatch horlogekast, compatibel met Apple Watch Series 4, 5 en 6 en de Apple Watch SE, zowel in de maten 40 mm als 44 mm. Een beschermende smartwatch horlogekast waarmee je kunt genieten van de functionaliteit van een Apple Watch zonder afbreuk te doen aan je stijl. Minimalistisch en strak, maar ook een statement item met een stoer randje. Blijf je bewegingen volgen met de Apple smartwatch en laat de DW smartwatch horlogekast je helpen je te onderscheiden van de rest. Draadloos opladen werkt met al onze Apple Watch horlogekasten.

Met de Daniel Wellington smartwatch horlogekast voor Apple-horloges willen we de kloof tussen een smartwatch en het traditionele luxe horloge overbruggen. Onze smartwatch horlogekast verandert je Apple Watch in een echt high-end luxe horloge dat alle slimme functionaliteiten behoudt. Deze opmerkelijke combinatie geeft je het beste van twee werelden, waardoor het bij elke gelegenheid kan worden gedragen.

© 2022 Daniel Wellington AB