Classic design is
duurzaam design
Classic design is
duurzaam design
Hier bij Daniel Wellington is het ons doel duurzame kwalitatief hoogwaardige accessoires te ontwikkelen die tijdloos zijn. We leggen de lat hoog: we willen een duurzaam bedrijf worden, we willen verantwoord groeien en we geloven echt dat we, samen met onze partners, de verandering teweeg kunnen brengen die nodig is om een positieve invloed te hebben op onze gemeenschap en een duurzamere toekomst.
WAT WE TOT NU TOE GEDAAN HEBBEN

We zijn begonnen aan onze reis richting duurzaamheid en sinds onze oprichting in 2011 hebben we aanzienlijke stappen genomen om meer inzicht te krijgen in onze verantwoordelijkheid voor de gemeenschap en het milieu. We weten dat we nog een lange weg te gaan hebben, maar hier zijn een aantal dingen die we tot nu toe gedaan hebben.


HERNIEUWBARE ENERGIE IN ONZE ACTIVITEITEN

99% van het wereldwijde elektriciteitsverbruik in onze DW-kantoren, magazijnen en winkels komt van hernieuwbare bronnen als wind en zonne-energie.


FSC-GECERTIFICEERD PAPIER EN KARTON

Sinds eind 2019 komt 100% van het materiaal dat we gebruiken voor onze cadeaudozen van FSC-gecertificeerde bossen.


WIJZER VIA ONDERWIJS

We hebben een e-learning tool opgezet voor al onze directe leveranciers, waarmee fabrieksmedewerkers en het management kunnen leren over de rechten en verantwoordelijkheden van werknemers. Tot nu toe heeft meer dan 70% van de werknemers deelgenomen aan de training.

WAAR WE HEEN WILLEN
EN HOE WE DAAR KOMEN

Onze duurzaamheidsstrategie omvat vier doelen op de lange termijn, waarvan wij denken dat deze de meeste impact kunnen hebben. Deze doelen zijn heel ambitieus, maar wij denken dat dit de enige manier is om de verandering teweeg te brengen die we nodig hebben om te komen waar we in 2030 willen zijn.


VERANTWOORDE MATERIALEN

Het doel voor al onze materialen is dat ze hernieuwbaar of recyclebaar moeten zijn.


EERLIJKE BANEN

Zorgen voor eerlijke werkomstandigheden in onze complete leveringsketen.


UITSTEKENDE PRODUCTEN

De beste prijs-kwaliteitsverhouding in onze industrie bieden.


POSITIEF VOOR DE AARDE

Netto een positieve invloed op het milieu hebben.


Ons jaarlijkse duurzaamheidsrapport is zowel een belofte als een reis om onze pogingen in het aanbieden van duurzame oplossingen aan onze klanten te versnellen.

© 2021 Daniel Wellington AB