KIES JE BAND

Dankzij ons slimme design met verwisselbare banden geef je je horloge in no time een andere uitstraling. Kies uit elegant mesh, echt leer of speels NATO.

Horlogebanden voor dames en heren

Het middelpunt van Daniel Wellington's allereerste collectie van horloges was het verwisselbare horlogeband ontwerp - in het bijzonder met onze selectie levendige en kleurrijke NATO-horlogebanden. Wil je je horloge een nieuwe look geven? Met een nieuwe horlogeband kan je hele polshorloge een nieuwe look krijgen. We willen onze klanten inspireren om hun bestaande Daniel Wellington horloge nieuw leven in te blazen. Een horloge met verwisselbare horlogebanden past altijd bij je, ongeacht je humeur of dagelijkse stijl!

Lees verder
Lees minder

Ontdek de unieke horlogebanden voor dames en heren van Daniel Wellington. Of je nu simpele horlogebanden wilt kopen of horlogebanden met inspirerende ontwerpen. We bieden een breed assortiment producten in verschillende ontwerpen, kleuren, stijlen, maten en patronen.

Hoe verwissel je je horlogeband? We hebben een handleiding om je daarbij te helpen.

We hebben momenteel drie verschillende collecties om uit te kiezen: NATO-horlogebanden, leren horlogebanden en mesh horlogebanden. Elk van de collecties is zorgvuldig ontworpen met hun eigen kenmerkende stijl, look en gevoel.

DANIEL WELLINGTON HORLOGEBANDEN

Onze NAVO-horlogebanden zijn gemaakt van gerecycled polyester en hebben diverse kleuren, patronen en maten, met horlogesluitingen en gespen in roségoud of zilver. Compatibel met de Classic-, Petite- en Quadro-collecties.

Onze leren horlogebanden zijn gemaakt van echt Italiaans leer om de beste kwaliteit voor onze klanten te garanderen. Afgezien van de selectie zwart, bruin en een paar kleurrijke tinten, bevatten de leren horlogebanden ook solide, matte, geperste en alligator-geïnspireerde patronen met de horlogesluiting en horlogegesp verkrijgbaar in roségoud of zilver. Compatibel met de Classic-, Petite- en Quadro-collecties.

Onze mesh horlogebanden zijn gemaakt van roestvrij staal en verkrijgbaar in een verfijnde roségouden, levendige zilveren of matzwarte afwerking. Compatibel met de Petite- en Quadro-collecties. Ze zijn perfect voor degenen die een verfijnde uitstraling van hun horloge waarderen.

EEN HORLOGE VOOR ELKE GELEGENHEID

Ontdek onze collecties en vind je favoriete horlogeband. Kies uit een serie maten, afhankelijk van je favoriete smaak: we hebben horlogebanden met een breedte van 10 mm tot 20 mm. Afhankelijk van waar je je prettig bij voelt, kies je een kleinere maat voor een dunne horlogeband of een grotere maat voor een brede horlogeband.

Verbeter je uitstraling met een unieke horlogeband en laat je inspireren om een nieuwe look te creëren als je klaar bent voor een nieuwe vibe. We updaten voortdurend met nieuwe kleurstellingen, ontwerpen en stijlen om ervoor te zorgen dat je altijd een horloge vindt dat voor jou is gemaakt.

© 2022 Daniel Wellington AB