undefined Items in cart
undefined Items in cart
Fortrolighedspolitik

Daniel Wellington AB, reg.no 556875-5937 ("Daniel Wellington", "vi", "os" eller "vores") behandler din persondata, når du besøger eller bruger de tjenester, der stilles til rådighed på DanielWellington.com eller køber produkter i vores butikker. Vi stræber efter at sikre transparens, når det gælder, hvad vi foretager os med vores besøgende og kunders persondata, og vi har derfor valgt at benytte denne fortrolighedspolitik. Herunder finder du oplysninger om, hvilken slags persondata vi behandler, hvorfor vi gør det, hvad vi bruger dem til, og hvordan vi kan dele dem. Daniel Wellington er den dataansvarlige for enhver behandling af dine persondata, medmindre andet er angivet i denne fortrolighedspolitik.

Hvilke personlige oplysninger behandler vi?

Vi indsamler persondata, når du (i) køber ure, accessories, urremme, gavekort eller andre tilknyttede varer og/eller tjenester, (ii) tilmelder dig nyheder, invitationer og tilbud, (iii) anmoder om support og (iv) browser på vores hjemmeside. Sådanne persondata omfatter navn, e-mailadresse, telefonnummer, leveringsadresse, betalingsoplysninger, IP-adresse, adfærd på hjemmesiden og andre oplysninger, som du frivilligt giver os. Hvis vi leverer et gavekort (eller andet produkt) til dig, som er købt af en anden end dig, behandler vi dine kontaktoplysninger, som er angivet af køberen.

Formål, lovmæssigt grundlag og opbevaringsperiode

Vi bruger kun dine persondata til de formål og af de juridiske grunde, der er beskrevet nedenfor. Yderligere vil vi kun bruge dine persondata i den periode, der er angivet under "Opbevaringsperiode", hvorefter dine persondata vil blive slettet.


Køb

Formål med behandling: Når du køber ure, accessories, urremme, gavekort eller andre varer og/eller tjenester, behandler vi dine persondata for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig (se Vilkår for brug).

Kategorier af persondata: Identitet (fornavn og efternavn), leveringsadresse/faktureringsadresse, telefonnummer, e-mailadresse, ordreoplysninger, betalingsoplysninger, betalingshistorik, kreditkortoplysninger og betalingsreferencenummer.

Lovmæssigt grundlag for behandling: Behandlingen er nødvendig for vores opfyldelse af kontrakten med dig (dvs. Vilkår for brug).

Opbevaringsperiode: Vi behandler dine persondata i kontraktperioden (inklusive den lovpligtige garantiperiode på tre år), hvorefter vi sletter dine persondata. Opbevaringsperioden gælder også for ethvert mislykket køb på grund af manglende penge på din konto. Vi gemmer også dine personlige data på grund af lovkrav (regnskabslovgivning) i 7 år.

GAVEKORT

Hvis du køber et gavekort, behandler vi dine persondata som beskrevet under "Køb" ovenfor. Hvis du modtager et gavekort (eller et andet produkt), der er købt af en anden, behandler vi dine persondata som beskrevet nedenfor.

Formål med behandling: Når du modtager et gavekort, behandler vi dine personoplysninger for at opfylde vores kontraktmæssige forpligtelser over for køberen af gavekortet og for at lade dig bruge dit gavekort til køb af vores produkter.

Kategorier af persondata: E-mailadresse (kun elektroniske gavekort), leveringsadresse og telefonnummer (kun fysiske gavekort), fornavn og efternavn (er valgfrit for køberen at udfylde) og personlig hilsen (er valgfrit for køberen at udfylde).

Juridisk grund til behandling: Behandlingen er nødvendig i forhold til (i) vores legitime interesse i at overholde vores forpligtelser over for køberen af gavekortet og (ii) vores og din legitime interesse i at gøre det muligt for dig at foretage køb med dit gavekort.

Opbevaringsperiode: Vi behandler dine persondata i gavekortets gyldighedsperiode, hvorefter vi sletter dine persondata. Gavekortets gyldighedsperiode varierer, og du kan finde oplysninger om den periode, der gælder for dit gavekort, på kortet.

Direkte markedsføring

Formål med behandling: Når du tilmelder dig nyheder, invitationer og tilbud (direkte markedsføring), behandler vi dine persondata for at levere de tjenester, du har anmodet om. Vores direkte markedsføring kan være baseret på profilering, hvilket betyder, at vi vil tilpasse de oplysninger, du modtager fra os, baseret på visse faktorer. Vi bruger følgende typer personlige data til at sammensætte en profil: dit køn, din placering, dine tidligere køb, din adfærd på vores websted og/eller din tidligere adfærd, når du modtager direkte markedsføring fra os.

Kategorier af persondata: Alle data, der indsamles i forbindelse med et køb (se "Køb" ovenfor), e-mailadresse, placering (baseret på den fysiske butik eller Daniel Wellington-webstedet, som du bruger til at tilmelde dig til vores marketingkommunikation), enhver kommunikation sendt til dig, ordrehistorik og de e-mails, som du har klikket på, og dine interaktioner med vores hjemmeside, hvis du har klikket på et link i e-mails, der er sendt til dig.

Lovmæssigt grundlag for behandling: Behandlingen er nødvendig i forhold til vores legitime interesser i at opretholde gode kundeforhold.

Opbevaringsperiode: Hvis du fravælger eller afmelder vores markedsføring (inklusive profilering), behandler vi ikke længere dine persondata med henblik på dette formål. Medmindre der er en anden juridisk grund til at opbevare dine data (såsom en gyldig købskontrakt), sletter vi også dine persondata, hvis du ikke har været aktivt involveret i vores direkte marketingkommunikation i en periode på tredive (30) måneder.

KONKURRENCER OG BEGIVENHEDER

Formål med behandling: Hvis du deltager i en konkurrence, et lotteri eller en begivenhed, der er arrangeret af os, behandler vi dine persondata for at kunne kommunikere med dig (i) før eller efter deltagelse i konkurrencen, lotteriet eller begivenheden (ii) med henblik på identifikation og kontrol af alder eller (iii) for at vælge en vinder og distribuere den relevante fordel eller pris.

Kategorier af persondata: Afhængigt af hvilken type konkurrence, lotteri eller begivenhed du deltager i, kan vi indsamle dit navn, din e-mailadresse, din placering og din fødselsdato samt leveringsadresse med henblik på at distribuere den relevante fordel eller pris. Flere detaljer om nøjagtigt, hvilke data vi indsamler, vil blive angivet i forbindelse med enhver sådan konkurrence, lotteri eller begivenhed.

Juridisk grund til behandling: Persondataene er nødvendige i forhold til den legitime interesse, vi har i at administrere din deltagelse i forbindelse med konkurrencer, lotterier eller begivenheder.

Opbevaringsperiode: Vi opbevarer kun dine persondata under konkurrencen, lotteriet eller begivenheden (inklusive en mulig evaluering deraf).

Support

Formål med behandling: Når du beder om support via vores livechat eller vores andre supportkanaler, behandler vi dine persondata for at kunne hjælpe dig med det relevante problem.

Kategorier af persondata: dit navn, din e-mailadresse og andre kontaktoplysninger, ordreoplysninger, købsbeløb, købshistorik, købssted, faktura, betalingsmetode, vores korrespondance med dig, tekniske data om enheder og det anvendte operativsystem. På dit initiativ kan vi også behandle persondata såsom id, bankkontooplysninger, arbejdsplads, telefonnummer, sundhedsdata (såsom allergireaktioner eller andre sundhedsdata, som du giver os), billeder vedhæftet af dig eller social status, hvis dette nævnes af dig under vores samtale.

Juridisk grund til behandling: Hvis vi leverer denne service på grundlag af en aftale med dig, anser vi behandlingen af dine persondata for at være nødvendig for opfyldelsen af den kontrakt, i forhold til hvilken du er en part. I andre tilfælde betragter vi behandlingen af dine persondata i ovenstående sammenhæng for at være baseret på vores legitime interesse i at give dig den bedst mulige kundeservice.

Opbevaringsperiode: Vi sletter dine data, inden for tre år efter at det relevante problem er endelig løst, bortset fra følsomme data (såsom id, bankkontooplysninger, sundhedsdata (såsom allergireaktioner eller andre sundhedsdata, som du giver os), billeder vedhæftet af dig, social status, hvis dette nævnes af dig under vores samtale), der vil blive slettet umiddelbart at efter dit problem er løst.


UNDERSØGELSER AF KUNDEOPLEVELSEN

Formål med behandling: Hvis du har foretaget et køb hos os, er vi interesserede i at høre om din oplevelse af vores websted, produktet, vores service eller enhver anden oplevelse, du måtte have haft, mens du interagerede med os. Derfor modtager du muligvis en e-mail fra os, hvor du inviteres til at besvare nogle spørgsmål og give os feedback. Du kan også vælge, om vi skal kontakte dig på baggrund af den feedback, du har givet. Det er frivilligt, om du vil deltage i undersøgelsen.

Kategorier af persondata: e-mailadresse, ordrenummer, købte produkter, køn (valgfrit) og alder (valgfrit).

Juridisk grund til behandling: Undersøgelserne er en del af vores kundeservicearbejde og sikrer, at kunderne får den bedste oplevelse, og af denne grund har vi en legitim interesse i denne behandling af dine persondata. Hvis vi leverer yderligere service baseret på din feedback om købte produkter, sker dette på baggrund af den købsaftale, vi har med dig.

Opbevaringsperiode: Vi sletter dine data inden for tolv måneder, efter at du har deltaget i undersøgelsen, medmindre der er en anden juridisk grund til at opbevare dine data (såsom en gyldig købekontrakt eller en igangværende kundeservicesag, se venligst oplysningerne under overskriften Support ovenfor). Fravalg af invitationer til undersøgelser kan ske via et link i e-mailinvitationen eller ved at kontakte dataprotection@danielwellington.com.

REPARATIONSSERVICE

Formål med behandling: Når du benytter dig af vores reparationstjenester, behandler vi dine persondata for at opfylde vores kontraktmæssige forpligtelser over for dig (se Vilkår og betingelser for reparationsservice).

Kategorier af persondata: Identitet (fornavn og efternavn), e-mailadresse, leveringsadresse, eventuelle ordreoplysninger vedrørende det oprindelige køb, kreditkortoplysninger, betalingsreferencenummer og fotos af det produkt, der skal repareres (hvis vi anmoder om det for at evaluere muligheden for at udføre reparationen).

Juridisk grund til behandling: Behandlingen er nødvendig for vores opfyldelse af den kontrakt, vi har indgået med dig (dvs. Vilkår og betingelser for reparationsservice).

Opbevaringsperiode: Vi behandler dine persondata i kontraktperioden (inklusive den lovpligtige garantiperiode på tre år), hvorefter vi sletter dine persondata.

Påmindelse ved kassen

Formål med behandling: Hvis du har påbegyndt et køb på vores hjemmeside, og hvis du har angivet din e-mailadresse i forbindelse hermed, men ikke har afsluttet det sidste trin i dit køb, sender vi dig en e-mail med et link til din indkøbskurv med det formål at minde dig om dit uafsluttede køb.

Kategorier af persondata: Eventuelle detaljer, som du har indtastet i din indkøbskurv i forbindelse med det uafsluttede køb (se "køb" ovenfor for at få flere oplysninger om, hvilke oplysninger vi indsamler i forbindelse med ethvert køb).

Juridisk grund til behandling: Behandlingen er nødvendig i forhold til vores og din legitime interesse i at minde dig om dit uafsluttede køb.

Opbevaringsperiode: Vi sletter dine data inden for en måned efter påmindelsen om betaling, medmindre der er en anden juridisk grund til at opbevare dine data (såsom en gyldig købskontrakt). Du har mulighed for at foretage et fravalg ved at kontakte dataprotection@danielwellington.com.


Visning

Formål med behandling: Når du browser på vores hjemmeside, behandler vi dine persondata for at forbedre vores hjemmeside og med henblik på markedsføringsformål.

Kategorier af persondata: IP-adresse, brugergenereret data fra cookies (f.eks. klik, sidevisning, sidebesøg, brugt tid, produkter set og klikket på, ordrer, gennemsnitlig ordreværdi).

Juridisk grund til behandling: Behandlingen er baseret på det samtykke, som du giver os, hvis du accepterer vores ydelsescookies og målretningscookies (se "Cookies" nedenfor). I forhold til cookies, der måtte være strengt nødvendige, er vores behandling nødvendig i forhold til vores legitime interesse i at kunne give dig et fungerende websted, når du besøger og bruger de tjenester, der leveres på DanielWellington.com. Se mere under "Cookies".

Opbevaringsperiode: Opbevaringsperioden for hver af vores cookies kan findes i vores .


Forebyggelse af svindel

Formål med behandling: Vi behandler dine persondata med henblik på at udføre risikoanalyse, forebyggelse af svig og risikostyring.

Kategorier af persondata: identitet (fornavn og fornavn), leveringsadresse/faktureringsadresse, telefonnummer, e-mailadresse, ordrehistorik, betalingshistorik, købs- og brugergenereret data (klik og brugerhistorik), oplysninger om, hvordan vores digitale tjenester bruges.

Juridisk grund til behandling: Behandlingen er nødvendig i forhold til vores legitime interesser i at forhindre svindel og håndtere risici.

Opbevaringsperiode: Vi sletter alle persondata, der bruges til dette formål efter seks måneder, medmindre der er en anden juridisk grund til at opbevare dine data. Ved et køb, der er blevet annulleret på grund af svindelforebyggelse, sletter vi dine persondata to år efter det mislykkede køb.

VIDEOOVERVÅGNING

Formål med behandling: Når du besøger en af vores butikker, kan vi foretage kameraovervågning (i så fald er der skilte i butikken, der informerer om overvågningen) og derved behandle video af dig, som er indsamlet gennem vores overvågningskameraer med henblik på (i) at forhindre og undersøge kriminalitet i forhold til ejendom og over for medarbejdere og (ii) med henblik på brandforebyggelse.

Kategorier af persondata: Billeder og videooptagelser, der er relateret til besøgende i vores butikker og dato, klokkeslæt, hvor det fandt sted.

Juridisk grund til behandling: Behandlingen er nødvendig i forhold til vores legitime interesser i at beskytte vores ejendom og sørge for en sikker arbejdsplads for vores medarbejdere.

Opbevaringsperiode: Vi behandler dine persondata i 72 timer, medmindre love eller regler forpligter os til at fortsætte behandlingen. Derefter slettes persondataene.

Dataanalyse

Formål med behandling: Vi analyserer dine persondata for at kompilere aggregerede sporingsdata (herunder for at analysere besøgendes brug af vores websteder ved at spore oplysninger såsom sidevisninger, trafikstrømme, søgeudtryk og gennemklik) med det formål kontinuerligt at være i stand til at tilbyde en mere brugervenlig oplevelse.

Kategorier af persondata: IP-adresse, brugergenererede data fra cookies (f.eks. klik, sider vist, sidebesøg, brugt tid, produkter vist og klikket på, ordrer, gennemsnitlig ordreværdi), geografisk placering (kun land), korrespondance og feedback vedrørende vores produkter og tjenester, tekniske data (f.eks. sprog, IP-adresse, enhedstype, browserindstillinger, tidszone, operativsystem, platform), oplysninger om, hvordan du har interageret med os, dvs. hvordan du har brugt vores tjenester, svartider, sidefejl, hvordan du kom til webstedet, og hvordan du forlader webstedet osv.

Juridisk grund til behandling: Behandlingen er baseret på det samtykke, som du giver os, hvis du accepterer vores ydelsescookies (se "Cookies" nedenfor). Se mere under "Cookies

Opbevaringsperiode: Opbevaringsperioden for hver af vores ydelsescookies kan findes i vores .


MÅLRETTEDE MEDDELELSER PÅ REKLAMEPLATFORME FRA TREDJEPART

Formål med behandling: Vi bruger annonceringsplatforme fra tredjepart såsom Facebook, Google, YouTube, Instagram osv. til at sende dig beskeder, der er målrettet mod dig, baseret på din adfærd og browsermønster, på bestemte tidspunkter og placeringer af disse platforme for at øge effektiviteten af vores reklamekampagner. Dine persondata deles med reklameplatforme fra tredjepart, og de vil forsøge at matche din profil i deres database for at bestemme det optimale tidspunkt og sted (den side, du browser) for at vise dig en annonce fra Daniel Wellington. Vi er også nødt til at analysere nødvendige oplysninger for at forstå virkningen af vores reklame. Hvis du ikke accepterer, at vi sporer dine data til dette formål, kan du muligvis stadig vilkårligt se Daniel Wellington-reklamer på andre platforme. Du kan lære mere om, hvordan vores reklamepartnere hjælper os med at nå dette formål, ved at besøge deres websteder (de relevante links kan findes i vores cookieindstillinger (se linket nedenfor under "Cookies")).

Kategorier af persondata: IP-adresse, brugergenereret data fra cookies (f.eks. klik, sidevisning, sidebesøg, brugt tid, produkter set og klikket på, ordrer, gennemsnitlig ordreværdi), geografisk placering (kun land).

Juridisk grund til behandling: Behandlingen er baseret på det samtykke, som du giver os, hvis du accepterer vores målretningscookies (se "Cookies" nedenfor).

Opbevaringsperiode: Opbevaringsperioden for hver af målretningsvores cookies kan findes i vores .

Bemærk, at ovenstående opbevaringsperioder ikke gælder, i det omfang Daniel Wellington er forpligtet til at opbevare dine persondata (helt eller delvist) i henhold til gældende obligatorisk lov (f.eks. regnskabslovgivning)

Hvem deler vi dine personlige oplysninger med?

Det er kun de personer, der har brug for at behandle persondata til ovennævnte formål, der har adgang til dine persondata. Vi kan være nødt til at dele dine persondata med virksomheder i vores koncern. Vi kan yderligere være nødt til at give vores leverandører adgang til dine persondata, når de udfører tjenester på vores vegne, hovedsageligt for at yde support og vedligeholdelse af it-systemer, opbevaringstjenester og markedsføring. Enhver overførsel af data uden for EU/EØS sker i overensstemmelse med databeskyttelseslove. Vores internationale overførsler af persondata (herunder overførsler til virksomheder i vores koncern og leverandører uden for EU/EØS) er baseret på EU-kommissionens standardkontraktbestemmelser. Standardkontraktbestemmelserne findes her.

Vi deler også dine persondata data med andre dataansvarlige. Sådanne dataansvarlige kan være myndigheder (politi, skattemyndigheder eller andre myndigheder), hvis vi er forpligtet til at dele dem i henhold til lov eller ved mistanke om kriminelle aktiviteter, og transportvirksomheder, så de kan håndtere og levere din ordre. Når dine persondata deles med andre dataansvarlige, er de ansvarlige for dine persondata, og vi henviser til dem for, hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan de behandler dine persondata.

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder i overensstemmelse med gældende love:

  • Retten til adgang: Du har til enhver tid ret til at få adgang til dine personlige oplysninger. Hvis du beder om det, vil vi levere kopi af dine personlige oplysninger i en almindeligt brugt elektronisk form.

  • Retten til udbedring: Du er berettiget til at få ændret ukorrekte personlige oplysninger og til at få mangelfulde personlige oplysninger udbedret.

  • Retten til sletning (“retten til at blive glemt”) : I visse forbindelser (inklusive behandling på grundlag af dit samtykke) kan du bede os om at slette dine persondata. Bemærk, at denne ret ikke er ubetinget. Et forsøg på at påberåbe sig denne ret kan derfor medføre manglende reaktion fra os.

  • Retten til at gøre indsigelse: mod visse former for behandling af dine personlige oplysninger udført af os, såsom vores behandling af dine personlige oplysninger baseret på vores legitime interesser. Retten til at gøre indsigelse gælder også behandlingen af dine personlige oplysninger til brug for direkte markedsføring.

  • Retten til begrænsning af behandling: Du kan under visse omstændigheder bede os om at begrænse behandlingen af dine personlige oplysninger. Bemærk, at denne ret ikke er ubetinget. Et forsøg på at påberåbe sig denne ret kan derfor medføre manglende reaktion fra os.

  • Retten til dataportabilitet: Du har ret til at modtage dine personlige oplysninger (eller til at få dine personlige oplysninger overført til en anden dataansvarlig) i et struktureret, almindeligt brugt og maskinlæsbart format.

Endelig har du også ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden i Sverige, som i øjeblikket er Datainspektionen, der skifter navn til Integritetsskyddsmyndigheten.

COOKIES

Som led i vores bestræbelser på at levere skræddersyet service på vores hjemmeside bruger vi cookies til at opbevare og somme tider spore informationer om dig. En cookie er en lille datafil, der bliver sendt til din browser fra en webserver, som opbevares på din harddisk og giver nemmere adgang, næste gang den samme hjemmeside besøges. Der sendes f.eks. en cookie, når du beder om download af produkter eller informationer på vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker dine personlige oplysninger opbevaret af cookies, kan du konfigurere din browser til at give dig besked, hver gang en cookie modtages. På den måde kan du beslutte hver gang, om du accepterer cookies eller ej. Brugen af cookies kan imidlertid være nødvendig for visse funktioner, og hvis du vælger at afvise cookies, kan det reducere vores hjemmesides funktionalitet. Din browser bør indeholde præcise instruktioner om, hvordan accepten af cookies kontrolleres.

For at være gennemsigtig har vi sammenfattet de cookies, der bruges på vores websted nedenfor. Ved at klikke på knappen "cookieindstillinger" nedenfor finder du en detaljeret liste over de cookies, vi bruger på vores websted. Vores websted scannes regelmæssigt med vores cookiescanningsværktøj for at vedligeholde en liste, der er så nøjagtig som muligt. Vi klassificerer cookies i følgende kategorier:

• Strengt nødvendige cookies • Ydelsescookies • Målretningscookies • Funktionscookies • Cookies i forbindelse med sociale medier

Du kan fravælge enhver af disse cookiekategorier (undtagen de strengt nødvendige cookies) ved at gå til vores .


Datasikkerhed

Vi anvender hensigtsmæssige tekniske og organisationsmæssige sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte dine personlige oplysninger mod tab og uautoriseret adgang. De hensigtsmæssige sikkerhedsforanstaltninger, vi har gennemført, omfatter sikre private tilslutninger, sporbarhed, systemgendannelse og adgangsbegrænsning. VI gennemgår med jævne mellemrum vores sikkerhedspolitik og -procedurer for at sikre, at vores systemer er sikre og beskyttede.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål i relation til vores behandling af dine personlige oplysninger eller vores brug af cookies, eller hvis du vil gøre brug af nogen af dine rettigheder i overensstemmelse med gældende persondataforordning, bedes du kontakte os på: dataprotection@danielwellington.com.

Ændringer i hjemmesides fortrolighedspolitik

Hvis vi gennemfører ændringer af, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger eller hvordan vi bruger cookies, vil vi straks opdatere denne fortrolighedspolitik og offentliggøre ændringerne på hjemmesiden.

Senest opdateret: 2020-10-05

© 2021 Daniel Wellington AB