OBAVIJEST O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Tvrtka Daniel Wellington AB, reg.no 556875-5937 (u daljnjem tekstu „Daniel Wellington”, „mi”, „nas” ili „naše”) obrađivat će vaše osobne podatke kada posjetite web-mjesto DanielWellington.com i služite se uslugama koje se ondje nude. Kada je u pitanju obrada osobnih podataka naših posjetitelja i kupaca, trudimo se biti transparentni te smo stoga definirali ova pravila o zaštiti privatnosti. U nastavku ćete naći informacije o vrstama osobnih podataka koje obrađujemo, razlozima zašto to činimo, svrhama za koje ih upotrebljavamo i načinima na koje ih možemo dijeliti. Tvrtka Daniel Wellington voditelj je svih obrada vaših osobnih podataka, osim ako je drukčije navedeno u ovim pravilima o zaštiti privatnosti.

Koje osobne podatke obrađujemo?

Osobne podatke prikupljamo (i) kada kupite satove, modne dodatke, remene za satove, darovne kartice ili drugu povezanu robu i/ili usluge, (ii) kada se prijavite za primanje vijesti, pozivnica i ponuda, (iii) kada zatražite podršku i (iv) kada pregledavate naše web-mjesto. Ti osobni podaci uključuju vaše ime, adresu e-pošte, telefonski broj, adresu isporuke, pojedinosti o plaćanju, IP adresu, ponašanje na web-mjestu i druge informacije koje nam svojevoljno ustupite. Ako vam dostavimo darovnu karticu (ili drugi proizvod) koju je kupio netko drugi, vaše podatke za kontakt obrađivat ćemo prema nalogu kupca.

Svrha, zakonska osnova i vrijeme čuvanja

Vaše ćemo osobne podatke upotrebljavati samo u one svrhe i na temelju onih zakonskih osnova koje su navedene u nastavku. Nadalje, vaše ćemo osobne podatke upotrebljavati samo tijekom razdoblja navedenog u odjeljku „Razdoblje čuvanja”, a po isteku toga razdoblja ćemo ih izbrisati.

Kupnje

Svrha obrade: kada kupite satove, modne dodatke, remene za satove, darovne kartice ili drugu povezanu robu i/ili usluge, vaše ćemo osobne podatke obraditi kako bismo ispunili svoje ugovorne obveze prema vama (pogledajte Uvjete upotrebe).

Kategorije osobnih podataka: identitet (ime i prezime), adresa isporuke / adresa za naplatu, telefonski broj, adresa e-pošte, podaci o narudžbi, pojedinosti o plaćanju, povijest plaćanja, podaci o kreditnoj kartici i referentni broj plaćanja.

Zakonska osnova za obradu podataka: obrada podataka nužna je za ispunjenje naših ugovornih obaveza prema vama (odnosno Uvjeta upotrebe).

Razdoblje čuvanja: vaše ćemo osobne podatke obrađivati tijekom razdoblja trajanja ugovora (uključujući zakonsko jamstveno razdoblje od tri godine), a potom ćemo ih izbrisati. Razdoblje čuvanja primjenjuje se i na svaku neuspješnu kupnju zbog nedostatka sredstava na vašem računu. Vaše osobne podatke čuvamo i zbog zakonskih zahtjeva (računovodstvenog zakonodavstva) u trajanju od 7 godina.


DAROVNE KARTICE

Ako kupite darovnu karticu, vaše ćemo osobne podatke obraditi kako je opisano u prethodnom odjeljku „Kupnje”. Ako primite darovnu karticu (ili drugi proizvod) koju je kupio netko drugi, vaše osobne podatke obradit ćemo kako je opisano u nastavku. Svrha obrade: Kad primite darovnu karticu, obrađivat ćemo vaše osobne podatke kako bismo ispunili ugovorne obveze prema kupcu darovne kartice i kako bismo vam omogućili da svoju darovnu karticu upotrebljavate za kupnju naših proizvoda. Kategorije osobnih podataka: adresa e-pošte (samo elektroničke darovne kartice), adresa isporuke i telefonski broj za dostavu (samo fizičke darovne kartice), ime i prezime (neobavezno za kupca) i osobni pozdrav (neobavezno za kupca). Zakonska osnova za obradu: obrada je neophodna (i) da bi naš legitimni interes bio u skladu s našim obvezama prema kupcu darovne kartice i (ii) zbog našeg i vašeg legitimnog interesa za omogućivanje kupnje putem darovne kartice. Razdoblje čuvanja: vaše ćemo osobne podatke obrađivati tijekom razdoblja valjanosti darovne kartice, a potom ćemo ih izbrisati. Razdoblje valjanosti darovnih kartica razlikuje se, a podatke o razdoblju valjanosti vaše darovne kartice možete pronaći na kartici.

Izravni marketing

Svrha obrade: kada se prijavite za primanje vijesti, pozivnica i ponuda (izravni marketing), obrađivat ćemo vaše osobne podatke kako bismo vam pružili one usluge koje zatražite. Naš se izravni marketing može temeljiti na profiliranju, što znači da ćemo informacije koje primate od nas prilagoditi na temelju određenih čimbenika. Za izradu profila upotrebljavamo sljedeće vrste osobnih podataka: spol, lokacija, prethodne kupnje, ponašanje na web-mjestu i/ili vaše prethodno ponašanje prilikom primanja sadržaja izravnog marketinga od nas.

Kategorije osobnih podataka: svi podaci prikupljeni u vezi s kupnjom (pogledajte prethodni odjeljak „Kupnje”), adresa e-pošte, lokacija (na temelju fizičke trgovine ili web-mjesta tvrtke Daniel Wellington koje upotrebljavate za registraciju u svrhu marketinške komunikacije), bilo koja vama poslana poruka, povijest narudžbi i poruke e-pošte koje ste kliknuli te vaše interakcije s našim web-mjestom ako ste slijedili vezu u bilo kojoj vama poslanoj poruci e-pošte. Zakonska osnova za obradu: obrada je nužna zbog naših legitimnih interesa za održavanje dobrih odnosa s kupcima.

Razdoblje čuvanja: ako odustanete od primanja naših marketinških materijala ili otkažete pretplatu na njih (uključujući profiliranje), više nećemo obrađivati vaše osobne podatke u tu svrhu. Ako ne postoji druga zakonska osnova za čuvanje vaših podataka (kao što je valjani ugovor o kupnji), također ćemo izbrisati vaše osobne podatke ako tijekom trideset (30) mjeseci niste aktivno sudjelovali ni u kojoj od naših izravnih marketinških komunikacija.


NATJECANJA I DOGAĐANJA

Svrha obrade: ako sudjelujete u natjecanju, lutriji ili događaju koji smo organizirali, obradit ćemo vaše osobne podatke kako bismo mogli komunicirati s vama (i) prije ili nakon sudjelovanja u natjecanju, lutriji ili događaju, (ii) u svrhu identifikacije i kontrole dobi ili (iii) radi odabira pobjednika i distribucije odgovarajuće pogodnosti ili novčane nagrade.

Kategorije osobnih podataka: ovisno o vrsti natjecanja, lutrije ili događaja u kojem sudjelujete, možemo prikupiti podatke kao što su vaše ime, adresa e-pošte, mjesto i datum rođenja, kao i adresa isporuke u svrhu distribucije odgovarajuće pogodnosti ili novčane nagrade. U vezi sa svakim takvim natjecanjem, lutrijom ili događajem, pružit ćemo više pojedinosti o tome koje točno podatke prikupljamo.

Zakonska osnova za obradu: osobni podaci potrebni su za naš legitimni interes za upravljanje vašim sudjelovanjem u natjecanjima, lutrijama ili događajima. Razdoblje čuvanja: vaše ćemo osobne podatke čuvati samo tijekom natjecanja, lutrije ili događaja (uključujući moguću procjenu istih).

Podrška

Svrha obrade: kada zatražite podršku putem razgovora uživo ili drugih kanala za pružanje podrške, obradit ćemo vaše osobne podatke kako bismo vam mogli pomoći s aktualnim problemom.

Kategorije osobnih podataka: vaše ime, adresa e-pošte i ostali podaci za kontakt, pojedinosti narudžbe, iznos kupnje, povijest kupnje, mjesto kupnje, račun, način plaćanja, naša korespondencija s vama, tehnički podaci o uređajima i korištenom operativnom sustavu. Na vašu inicijativu možemo obrađivati i osobne podatke poput osobne iskaznice, podataka o bankovnom računu, radnog mjesta, telefonskog broja, zdravstvenih podataka (poput alergijskih reakcija ili drugih zdravstvenih podataka koje nam ustupite), slika koje ste priložili ili socijalnog statusa, ako ste to spomenuli u našem dijalogu.

Zakonska osnova za obradu: ako uslugu pružamo na temelju sporazuma s vama, obradu vaših osobnih podataka smatramo nužnom za izvršenje ugovora čija ste ugovorna stranka. U ostalim slučajevima smatramo da se obrada vaših osobnih podataka u prethodnom kontekstu temelji na našem legitimnom interesu za pružanje najbolje moguće korisničke usluge.

Razdoblje čuvanja: vaše ćemo podatke izbrisati u roku od tri godine nakon konačnog razrješenja problema, uz izuzetak osjetljivih podataka (poput osobne iskaznice, podataka o bankovnom računu, zdravstvenih podataka (poput alergijskih reakcija ili drugih zdravstvenih podataka koje nam ustupite), slika koje ste priložili ili socijalnog statusa, ako ste to spomenuli u našem dijalogu) koje ćemo izbrisati neposredno nakon rješenja vašeg predmeta.

ANKETE O ZADOVOLJSTVU KUPACA

Svrha obrade: ako ste od nas nešto kupili, zanima nas vaše mišljenje o našem web-mjestu, proizvodu, usluzi ili bilo koje drugo iskustvo koje ste možda imali tijekom interakcije s nama. Iz tog ćete razloga od nas možda primiti poruku e-pošte s pozivom da odgovorite na neka pitanja i pružite povratne informacije. Također možete odlučiti želite li da s vama kontaktiramo vezano uz povratne informacije koje ste pružili. Sudjelovanje u anketi je dobrovoljno.

Kategorije osobnih podataka: adresa e-pošte, broj narudžbe, kupljeni proizvodi, spol (nije obavezno) i dob (nije obavezno).

Zakonska osnova za obradu: ankete su dio djelatnosti naše korisničke službe i osiguravaju pružanje najboljeg korisničkog iskustva, stoga smatramo da imamo legitiman interes za obradu vaših osobnih podataka. Ako pružimo dodatnu uslugu na temelju vaših povratnih informacija o kupljenim proizvodima, to ćemo učiniti na temelju ugovora o kupnji koji smo s vama sklopili.

Razdoblje čuvanja: vaše ćemo podatke izbrisati u roku od dvanaest mjeseci nakon sudjelovanja u anketi, osim ako postoji druga zakonska osnova za čuvanje podataka (kao što je valjani ugovor o kupnji ili tekuće pitanje korisničke usluge – pogledajte informacije navedene u prethodnom odjeljku Podrška). Pozivnice za ankete možete otkazati putem veze u pozivnici primljenoj e-poštom ili slanjem poruke e-pošte na adresu dataprotection@danielwellington.com.

USLUGA POPRAVKA

Svrha obrade: kada se služite našim uslugama popravka, obrađivat ćemo vaše osobne podatke kako bismo ispunili naše ugovorne obveze prema vama (pogledajte Uvjete i odredbe usluge popravka).

Kategorije osobnih podataka: identitet (ime i prezime), adresa e-pošte, adresa isporuke, svi podaci o narudžbi koji se odnose na početnu kupnju, podaci o kreditnoj kartici, referentni broj plaćanja i fotografije proizvoda koji treba popraviti (ako ih zatražimo radi procjene mogućnosti popravka).

Zakonska osnova za obradu: obrada podataka nužna je za ispunjenje naših ugovornih obaveza prema vama (odnosno Uvjeta i odredbi usluge popravka).

Razdoblje čuvanja: vaše ćemo osobne podatke obrađivati tijekom razdoblja trajanja ugovora (uključujući zakonsko jamstveno razdoblje od tri godine), a potom ćemo ih izbrisati.

Podsjetnik na plaćanje

Svrha obrade: ako ste započeli kupnju na našem web-mjestu i u vezi s time unijeli svoju adresu e-pošte, no niste dovršili posljednji korak kupnje, poslat ćemo vam poruku e-pošte s vezom na vašu košaricu za kupnju kako bismo vas podsjetili na nedovršenu kupnju.

Kategorije osobnih podataka: svi podaci koje ste unijeli u svoju košaricu za kupnju u vezi s nedovršenom kupnjom (više pojedinosti o tome koje podatke prikupljamo u vezi s bilo kojom kupnjom potražite u prethodnom odjeljku „Kupnje”).

Zakonska osnova za obradu: obrada je nužna zbog vašeg i našeg legitimnog interesa za podsjećanje na nedovršenu kupnju.

Razdoblje čuvanja: vaše ćemo podatke izbrisati u roku od jednog mjeseca nakon slanja podsjetnika na plaćanje osim ako postoji druga zakonska osnova za njihovo čuvanje (kao što je valjani ugovor o kupnji). Odustanak je moguć putem kontakta dataprotection@danielwellington.com.


Pregledavanje

Svrha obrade: kada pregledavate naše web-mjesto, obrađivat ćemo vaše osobne podatke radi poboljšanja našeg web-mjesta i u marketinške svrhe.

Kategorije osobnih podataka: IP adresa, korisnički generirani podaci iz kolačića (npr. klikovi, prikazana stranica, posjeti stranici, utrošeno vrijeme, pregledani i kliknuti proizvodi, narudžbe, prosječna vrijednost narudžbe).

Zakonska osnova za obradu: obrada se temelji na pristanku koji nam dajete ako prihvatite naše izvedbene kolačiće i kolačiće za definiranje ciljne publike (pogledajte odjeljak „Kolačići” u nastavku). U odnosu na strogo potrebne kolačiće, obrada je nužna radi našeg legitimnog interesa za pružanje funkcionalnog web-mjesta kada posjetite web-mjesto DanielWellington.com i služite se uslugama koje se ondje nude. Više informacija potražite u odjeljku „Kolačići”.

Razdoblje čuvanja: razdoblje čuvanja podataka za svaki naš kolačić možete pronaći u stavci .


Sprečavanje prijevara

Svrha obrade: vaše ćemo osobne podatke obrađivati u svrhu provođenja analize rizika, sprječavanja prijevara i upravljanja rizicima.

Kategorije osobnih podataka: identitet (ime i prezime), adresa isporuke / adresa za naplatu, telefonski broj, adresa e-pošte, povijest narudžbi, povijest plaćanja, podaci generirani kupnjom i korisnički generirani podaci (klikovi i korisnička povijest), informacije o načinu uporabe naših digitalnih usluga.

Zakonska osnova za obradu: obrada je nužna zbog naših legitimnih interesa za sprječavanje prijevara i upravljanje rizicima.

Razdoblje čuvanja: sve osobne podatke koji se upotrebljavaju u tu svrhu izbrisat ćemo svakih šest mjeseci, osim ako postoji druga zakonska osnova za čuvanje podataka. Nakon kupnje koja je otkazana zbog sprječavanja prijevara, vaše ćemo osobne podatke izbrisati dvije godine nakon neuspješne kupnje.


VIDEONADZOR

Svrha obrade: kada posjetite neku od naših trgovina, u njoj će se možda provoditi videonadzor (u tom slučaju u trgovini će se nalaziti natpisi s obavijesti o nadzoru), a time i obrada pokretnih slika na kojima se nalazite, a koje su prikupljene putem nadzornih kamera u svrhu (i) sprječavanja i istraživanja kaznenih djela na imovini i prema zaposlenicima te (ii) sprječavanja požara.

Kategorije osobnih podataka: slike i videozapisi koji se odnose na posjetitelje naših trgovina te datum, vrijeme i mjesto snimanja.

Zakonska osnova za obradu: obrada je nužna zbog legitimnih interesa za zaštitu naše imovine i osiguravanje sigurnog radnog mjesta za naše zaposlenike.

Razdoblje čuvanja: vaše osobne podatke obrađivat ćemo 72 sata osim ako nas zakoni i propisi ne obvezuju na nastavak obrade. Osobni će se podaci potom izbrisati.


Analiza podataka

Svrha obrade: vaše ćemo osobne podatke analizirati kako bismo prikupili skupne podatke za praćenje (to uključuje analiziranje načina na koji posjetitelji upotrebljavaju naše web-mjesto praćenjem informacija kao što su pregledi stranica, protok podatkovnog prometa, traženi pojmovi i klikovi) u svrhu kontinuirane mogućnosti pružanja okruženja koje je više prilagođeno korisnicima.

Kategorije osobnih podataka: IP adresa, korisnički generirani podaci iz kolačića (npr. klikovi, prikazana stranica, posjeti stranici, utrošeno vrijeme, pregledani i kliknuti proizvodi, narudžbe, prosječna vrijednost narudžbe), geografska lokacija (samo država), korespondencija i povratne informacije u vezi s našim proizvodima i uslugama, tehnički podaci (npr. jezik, IP adresa, vrsta uređaja, postavke preglednika, vremenska zona, operativni sustav, platforma), informacije o načinu vaše komunikacije s nama, tj. načinu služenja našim uslugama, vrijeme odziva, pogreške stranice, način dolaska na web-mjesto i način njegova napuštanja itd.

Zakonska osnova za obradu: obrada se temelji na pristanku koji nam dajete ako prihvatite naše izvedbene kolačiće (pogledajte odjeljak „Kolačići” u nastavku). Više informacija potražite u odjeljku „Kolačići”.

Razdoblje čuvanja: razdoblje čuvanja podataka za svaki naš izvedbeni kolačić možete pronaći u stavci .


CILJANE PORUKE NA OGLAŠIVAČKIM PLATFORMAMA TREĆIH STRANA

Svrha obrade: da bismo povećali učinkovitost naših oglašivačkih kampanja, služimo se oglašivačkim platformama trećih strana kao što je Facebook, Google, YouTube, Instagram itd. kako bismo vam, na temelju vašeg obrasca ponašanja i pregledavanja, u određena vremena i na određenim lokacijama na spomenutim platformama slali poruke namijenjene vama. Vaši se osobni podaci dijele s oglašivačkim platformama trećih strana koje će u svojoj bazi podataka pokušati pronaći vaš profil kako bi odredile optimalno vrijeme i mjesto (stranicu koju pregledavate) za prikazivanje reklamnog oglasa tvrtke Daniel Wellington. Također moramo analizirati potrebne informacije kako bismo bili svjesni učinka našeg oglašavanja. Ako niste suglasni da vaše podatke pratimo u tu svrhu, reklamni oglasi tvrtke Daniel Wellington možda će se i dalje nasumično prikazivati na ostalim platformama.

Više o načinu na koji nam naši oglašivački partneri pomažu postići taj cilj možete saznati ako posjetite njihova web-mjesta (odgovarajuće veze možete pronaći u stavci Postavke kolačića (pogledajte vezu u odjeljku „Kolačići” u nastavku)).

Kategorije osobnih podataka: IP adresa, korisnički generirani podaci iz kolačića (npr. klikovi, prikazana stranica, posjeti stranici, utrošeno vrijeme, pregledani i kliknuti proizvodi, narudžbe, prosječna vrijednost narudžbe), geografska lokacija (samo država).

Zakonska osnova za obradu: obrada se temelji na pristanku koji nam dajete ako prihvatite naše kolačiće za definiranje ciljne publike (pogledajte odjeljak „Kolačići” u nastavku).

Razdoblje čuvanja: razdoblje čuvanja podataka za svaki naš kolačić za definiranje ciljne publike možete pronaći u stavci .

Napominjemo da se prethodno navedena razdoblja čuvanja ne odnose na razdoblje u kojem je tvrtka Daniel Wellington obvezna čuvati vaše osobne podatke (djelomično ili u cijelosti) na temelju mjerodavnog obveznog prava (npr. računovodstvenog prava).

S kim dijelimo vaše osobne podatke?

Pristup vašim osobnim podacima imaju samo one osobe koje trebaju obraditi te podatke u prethodno navedene svrhe. Vaše ćemo osobne podatke možda morati podijeliti s drugim društvima naše grupe. Osim toga, možda ćemo našim dobavljačima morati dozvoliti pristup vašim osobnim podacima kada pružaju usluge u naše ime, pretežno radi pružanja podrške i održavanja sustava informacijske tehnologije, usluga pohrane i marketinga. Sav prijenos podataka izvan Europske unije / Europskog ekonomskog područja obavlja se u skladu sa zakonima o zaštiti podataka. Međunarodni prijenosi osobnih podataka (uključujući prijenose drugim društvima iz naše grupe i dobavljačima izvan Europske unije / Europskog ekonomskog područja) temelje se na standardnim ugovornim odredbama Europske komisije. Standardne ugovorne odredbe potražite ovdje.

Vaše osobne podatke dijelimo i s ostalim voditeljima obrade osobnih podataka. Ti voditelji obrade mogu biti nadležna tijela (policija, porezno tijelo ili druga nadležna tijela), ako smo prema zakonu obvezni s njima dijeliti podatke, te prijevozničke tvrtke, kako bi mogle obraditi i dostaviti vašu narudžbu. Kada se vaši osobni podaci dijele s drugim voditeljima obrade, oni će biti odgovorni za vaše osobne podatke, pa ako želite više informacija o načinu obrade vaših podataka, upućujemo vas da se obratite njima.

Vaša prava

U skladu s primjenjivim zakonima imate sljedeća prava:

  • Pravo pristupa: U svakom trenutku možete zatražiti pristup svojim osobnim podacima. Na vaš zahtjev dostavit ćemo vam kopiju vaših osobnih podataka u uobičajenom elektroničkom obliku.

  • Pravo na ispravak: Imate pravo na ispravak netočnih osobnih podataka i dopunjavanje nepotpunih osobnih podataka.

  • Pravo na brisanje („pravo na zaborav”): U određenim okolnostima (uključujući obradu na temelju vaše privole) možete zatražiti da izbrišemo vaše korisničke podatke. vaše korisničke podatke. Imajte na umu da to pravo nije bezuvjetno. Stoga pokušaj ostvarivanja tog prava možda neće rezultirati postupkom brisanja s naše strane.

  • Pravo na prigovor: Imate pravo uputiti prigovor na određene aktivnosti obrade koje provodimo vezano za vaše osobne podatke, kao što je obrada osobnih podataka na temelju naših legitimnih interesa. Pravo na prigovor vrijedi i za obradu vaših osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga.

  • Pravo na ograničavanje obrade: U određenim okolnostima od nas možete zatražiti da ograničimo obradu vaših osobnih podataka. Imajte na umu da to pravo nije bezuvjetno. Stoga pokušaj ostvarivanja tog prava možda neće rezultirati postupkom brisanja s naše strane.

  • Pravo na prenosivost podataka: Imate pravo zaprimiti svoje osobne podatke (ili izravno prenijeti te podatke drugom voditelju obrade) u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu.

Naposljetku, imate pravo na pritužbu nadležnom nadzornom tijelu, što je u Švedskoj trenutno Datainspektionen, u postupku promjene naziva u Integritetsskyddsmyndigheten.

Kolačići

U sklopu koncepta pružanja personaliziranih usluga na našem web-mjestu, služimo se kolačićima kako bismo pohranili, a ponekad i pratili informacija o vama. Kolačić je mala podatkovna datoteka koja se s poslužitelja šalje pregledniku i pohranjuje na tvrdom disku, a služi za omogućivanje lakšeg pristupa pri sljedećoj posjeti iste stranice. Primjerice, kolačić se šalje kada se prijavite za preuzimanje proizvoda ili informacija s našeg web-mjesta. Ako ne želite da kolačići pohranjuju vaše osobne informacije, preglednik možete konfigurirati tako da vas obavijesti svaki put kada primi kolačić. Na taj način svaki put možete odlučiti želite li prihvatiti kolačić ili ne. Međutim, upotreba kolačića možda će biti nužna za pružanje određenih funkcija, pa se odbijanjem kolačića može ograničiti funkcionalnost našeg web-mjesta. Vaš bi preglednik trebao sadržavati precizne upute za kontroliranje primanja kolačića.

S ciljem transparentnosti, u nastavku smo saželi kolačiće koji su uporabi na našem web-mjestu.

Klikom na gumb „Postavke kolačića” u nastavku pronaći ćete detaljan popis kolačića koje upotrebljavamo na našem web-mjestu. Naše web-mjesto redovito pregledava alat za skeniranje kolačića kako bi se popis održavao što točnijim. Kolačiće svrstavamo u sljedeće kategorije:

• strogo potrebni kolačići • izvedbeni kolačići • kolačići za definiranje ciljne publike • funkcionalni kolačići • kolačići društvenih mreža.

Svaku kategoriju kolačića (osim strogo potrebnih kolačića) možete onemogućiti tako da pristupite stavci .


Sigurnost podataka

Primjenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo pomogli pri zaštiti vaših osobnih podataka od gubitka i pristupa neovlaštenih osoba. Odgovarajuće sigurnosne mjere koje smo poduzeli uključuju implementaciju sigurnih privatnih veza, sljedivost, oporavak od katastrofe i ograničenje pristupa. Redovno revidiramo naša sigurnosna pravila i procedure kako bismo osigurali sigurnost i zaštitu naših sustava.

Podatci za kontakt

Imate li pitanja o obradi vaših osobnih podataka ili upotrebi kolačića ili ako biste htjeli ostvariti bilo koje od svojih prava u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti privatnosti, obratite nam se na: dataprotection@danielwellington.com

Izmjene obavijesti o zaštiti privatnosti na ovom web-mjestu

Ako uvedemo promjene u način obrade vaših osobnih podataka ili upotrebe kolačića, odmah ćemo ažurirati ovu obavijest o zaštiti privatnosti i objaviti ju na našem web-mjestu.

Zadnje ažuriranje: 2020-10-05.

© 2021 Daniel Wellington AB