Cart is empty
POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Daniel Wellington AB, nr. înreg. 556875-5937 („Daniel Wellington,” „noi,” „nouă” sau „nostru”) vă va procesa datele cu caracter personal când vizitați și utilizați serviciile furnizate la DanielWellington.com sau când cumpărați produse din magazinele noastre. Ne străduim să fim transparenți în ceea ce privește datele cu caracter personal ale vizitatorilor și clienților și, în acest scop, am adoptat această politică de confidențialitate. Mai jos, veți găsi informații asupra tipului de date cu caracter personal pe care le procesăm, de ce facem acest lucru și cum le putem partaja. Daniel Wellington este operatorul de date pentru orice activitate de procesare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

CE DATE CU CARACTER PERSONAL PROCESĂM NOI?

Noi colectăm date cu caracter personal când (i) achiziționați ceasuri, accesorii, curele de ceas sau alte bunuri, (ii) vă abonați la știri, invitații și oferte, (iii) solicitați asistență și (iv) navigați pe site-ul nostru web. Aceste date cu caracter personal vor include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare, informații referitoare la plată, adresa de IP, comportamentul pe site-ul web și alte informații pe care ni le furnizați voluntar.

SCOP, TEMEI LEGAL ȘI PERIOADĂ DE STOCARE

Vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile și în temeiurile legale precizate mai jos. Nu vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în niciun scop care este incompatibil cu scopurile de mai jos. În plus, vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal exclusiv în perioada precizată la „Perioadă de stocare”, la expirarea căreia datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse.

ACHIZIȚII

Scopul procesării: Când achiziționați ceasuri, accesorii, curele de ceas sau alte bunuri, vă vom procesa datele cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dumneavoastră (vezi Termeni de utilizare). Formularul nostru de achiziție identifică ce informații trebuie să ne furnizați pentru încheierea achiziției.

Temei legal pentru procesare: Procesarea este necesară pentru a ne îndeplini contractul cu dumneavoastră (adică Termeni de utilizare).

Perioadă de stocare: Vă vom procesa datele cu caracter personal în timpul termenului contractului (inclusiv perioada de garanție de doi ani), ulterior vom șterge datele dumneavoastră cu caracter personal. Perioada de stocare se aplică de asemenea oricărei achiziții nereușite cauzată de lipsa fondurilor din contul dvs.

MARKETING DIRECT

Scopul procesării: Când vă abonați pentru noutăți, invitații și oferte (marketing direct), vă vom procesa datele cu caracter personal pentru a furniza serviciile pe care le solicitați. Activitatea noastră de marketing direct se bazează pe profiluri, ceea ce înseamnă că vom personaliza informațiile pe care le primiți de la noi pe baza anumitor factori. Noi folosim următoarele tipuri de date cu caracter personal pentru a compila un profil: sexul, locația, achizițiile dumneavoastră anterioare, comportamentul dumneavoastră pe site-ul nostru web și/sau comportamentul dumneavoastră anterior la primirea mesajelor de marketing direct de la noi.

Temei legal pentru procesare: Procesarea este necesară pentru interesele noastre legitime pentru menținerea relațiilor bune cu clienții.

Perioadă de stocare: Dacă decideți să nu mai participați sau să vă dezabonați de la mesajele noastre de marketing (inclusiv crearea profilului), noi nu vă vom mai procesa datele cu caracter personal în acest scop. De asemenea, vă vom șterge datele cu caracter personal dacă nu există un alt temei legal pentru păstrarea datelor dumneavoastră (de exemplu, un contract de achiziții valabil).

ASISTENȚĂ

Scopul procesării: Când solicitați asistență prin sistemul nostru de chat live sau alte canale de asistență, noi vă vom procesa datele cu caracter personal pentru a vă putea asista în problema respectivă

Temei legal pentru procesare: Procesarea este necesară pentru a ne îndeplini contractul cu dumneavoastră (adică Termeni de utilizare).

Perioadă de stocare: Vom șterge toate datele dumneavoastră în termen de șase luni de la rezolvarea finală a problemei respective.

MEMENTO PENTRU FINALIZAREA ACHIZIȚIEI

Scopul procesării: Dacă ați inițiat o achiziție pe site-ul nostru web și dacă v-ați furnizat adresa de e-mail în legătură cu aceasta, dar nu ați încheiat pasul final al achiziției, vă vom trimite un e-mail cu un link către coșul dumneavoastră de cumpărături în scopul de a vă reaminti de achiziția nefinalizată.

Temei legal pentru procesare: Procesarea este necesară pentru interesul legitim al nostru și al dumneavoastră, pentru a vă reaminti de achiziția nefinalizată.

Perioadă de stocare: Vă vom șterge datele în termen de o lună după memento-ul pentru finalizarea achiziției dacă nu există un alt temei legal pentru păstrarea datelor dumneavoastră (de exemplu, un contract de achiziție valabil) Renunțarea este posibilă prin contactarea dataprotection@danielwellington.com

NAVIGARE

Scopul procesării: Când navigați pe site-ul nostru web, vă vom procesa datele cu caracter personal pentru a ne îmbunătăți site-ul web și în scopuri de marketing.

Temei legal pentru procesare: Procesarea este necesară pentru interesele noastre legitime pentru îmbunătățirea site-ului nostru web și pentru rețintire. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați „Module cookie”.

Perioadă de stocare: Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați „Module cookie”.

PREVENIREA FRAUDELOR

Scopul procesării: Vă vom procesa datele cu caracter personal în scopurile realizării analizei riscurilor, prevenirii fraudelor și managementului riscurilor.

Temei legal pentru procesare: Procesarea este necesară pentru interesele noastre legitime pentru prevenirea fraudelor și tratarea riscurilor.

Perioadă de stocare: Vă vom șterge la șase luni datele cu caracter personal folosite în acest scop dacă nu există un alt interes legitim pentru păstrarea datelor dumneavoastră. La o achiziție care a fost anulată din cauza prevenirii fraudei, vă vom șterge datele cu caracter personal la doi ani după achiziția nereușită.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Scopul procesării: Când vizitați unul dintre magazinele noastre, este posibil să realizăm supraveghere cu camere video (în acest caz, există semne în magazin care vă informează în privința supravegherii) și prin urmare să procesăm imagini în mișcare ale dumneavoastră, colectate prin intermediul camerelor noastre de supraveghere în scopurile (i) prevenirii și investigării infracțiunilor în cadrul proprietății și față de angajați și (ii) prevenirea incendiilor.

Temei legal pentru procesare: Procesarea este necesară pentru interesele noastre legitime pentru protejarea proprietății noastre și asigurarea unui mediu de lucru sigur pentru angajații noștri.

Perioadă de stocare: Vă vom procesa datele cu caracter personal timp de 30 de zile dacă legislația sau reglementările nu ne obligă să continuăm procesarea. Apoi, datele cu caracter personal vor fi șterse.

ANALYSIS OF DATA

Scopul procesării: Vă vom analiza datele cu caracter personal pentru compilarea datelor de urmărire agregate (inclusiv pentru analiza utilizării de către vizitatori a site-urilor noastre prin urmărirea informațiilor, de exemplu vizualizările paginii, fluxurile de trafic, termenii de căutare și clicurile).

Temei legal pentru procesare: Procesarea este necesară pentru interesul nostru legitim pentru crearea statisticilor în timp.

Perioadă de stocare: Vom anonimiza toate datele de urmărire acolo unde acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic. Când datele dumneavoastră cu caracter personal au fost anonimizate, acestea nu vor mai fi considerate date cu caracter personal conform legislației aplicabile în domeniul protecției datelor. Renunțarea este posibilă prin contactarea dataprotection@danielwellington.com

Vă rugăm să rețineți că perioadele de stocare de mai sus nu se aplică în cazul în care companiei Daniel Wellington i se cere să rețină datele dumneavoastră cu caracter personal (parțial sau total) conform legislației obligatorii aplicabile (de exemplu, legea contabilității).

CU CINE PARTAJĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Numai persoanele care trebuie să proceseze datele cu caracter personal în scopurile menționate mai sus au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal. Poate fi necesar să partajăm datele dumneavoastră cu caracter personal cu companiile din grupul nostru. În plus, ar putea fi necesar să le permitem furnizorilor noștri să acceseze datele dumneavoastră cu caracter personal când realizează servicii în numele nostru, în principal pentru asigurarea asistenței și întreținerii sistemelor IT, a serviciilor de stocare și marketing. Orice transfer al datelor în afara UE/SEE se realizează în conformitate cu legislația de protecția datelor. Transferurile noastre internaționale de date cu caracter personal (inclusv transferurile către companiile din grupul nostru și furnizorii din afara UE/SEE) se bazează pe clauzele contractuale standard ale Comisiei UE. Clauzele contractuale standard se găsesc aici. În plus, pentru transferuri către unii dintre furnizorii noștri din SUA, destinatarul este certificat conform Scutului de confidențialitate UE-SUA administrat de Administrația pentru comerț internațional a Departamentului SUA (se găsește aici www.privacyshield.gov).

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Sunteți îndreptățit la următoarele drepturi conform legislației aplicabile:

  • Dreptul la acces: puteți solicita în orice moment accesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. La cerere, vă vom furniza o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal într-un formular electronic folosit în mod obișnuit.

  • Dreptul la rectificare: sunteți îndreptățit să obțineți rectificarea datelor cu caracter personal incorecte și să vi se completeze datele cu caracter personal incomplete.

  • *Dreptul la ștergere („dreptul de a fi uitat”): în anumite circumstanțe (inclusiv procesarea pe baza consimțământului dumneavoastră), ne puteți solicita să vă ștergem datele de utilizator. Vă rugăm să rețineți că acest drept nu este necondiționat. Prin urmare, o încercare de invocare a dreptului ar putea să nu conducă la o acțiune din partea noastră.

  • Dreptul de a obiecta: la anumite activități de procesare realizate de către noi în legătură cu datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza interesului nostru legitim. Dreptul de a obiecta se aplică de asemenea procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopul activităților de marketing direct.

  • Dreptul de restricție a procesării: în anumite circumstanțe, ne puteți solicita să restricționăm procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Vă rugăm să rețineți că acest drept nu este necondiționat. Prin urmare, o încercare de invocare a dreptului ar putea să nu conducă la o acțiune din partea noastră.

  • Dreptul la portabilitatea datelor: sunteți îndreptățit să vă primiți datele cu caracter personal (sau să vi se trimită datele cu caracter personal direct către un alt operator de date) într-un format structurat, folosit de obicei și care poate fi citit de mașini.

În cele din urmă, aveți de asemenea dreptul de a depune o plângere autorității de supraveghere din Suedia, care în prezent este Datainspektionen.

MODULE COOKIE

Ca parte a abordării noastre pentru furnizarea de servicii personalizate pe site-ul nostru web, noi folosim module cookie pentru stocarea și uneori urmărirea informațiilor despre dumneavoastră. Un modul cookie este un fișier mic de date trimis către browser-ul de la un server web și stocat pe hard drive-ul dumneavoastră, care vă permite accesul mai ușor la următoarea vizită a aceleiași pagini. De exemplu, un modul cookie este trimis când vă înregistrați pentru descărcarea produselor sau informațiilor de pe site-ul nostru web. Dacă nu doriți ca informațiile dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate de modulele cookie, vă puteți configura browser-ul așa încât să vă notifice ori de câte ori este primit un modul cookie. Astfel, puteți decide de fiecare dată dacă să acceptați module cookie sau nu. Cu toate acestea, utilizarea modulelor cookie poate fi necesară pentru furnizarea anumitor funcții, iar alegerea respingerii modulelor cookie poate reduce funcționalitatea site-ului nostru web. Browser-ul dumneavoastră trebuie să includă instrucțiuni exacte prin care se explică modul de control al acceptării modulelor cookie.

Pentru a fi transparenți, am rezumat mai jos modulele cookie folosite pe site-ul nostru web.

FURNIZOR: DANIEL WELLINGTON

  • Tip de modul cookie: Permanent

  • Scop: Modulele cookie observă stocarea dacă ați aceptat politica de confidențialitate și politica privind modulele cookie

  • Timp de stocare: Permanent

  • Date stocate: Adevărat/Fals

  • Partajare: Fără

FURNIZOR: DANIEL WELLINGTON

  • Tip de modul cookie: Primă parte

  • Scop: Identificare sesiune și coș

  • Timp de stocare: Sesiune.

  • Date stocate: Date de identificare sesiune și coș

  • Partajare: Fără

FURNIZOR: DANIEL WELLINGTON

  • Tip de modul cookie: Sesiune

  • Scop: Identificare sesiune și coș

  • Timp de stocare: Modul cookie sesiune temporar

  • Date stocate: ID sesiune

  • Partajare: Fără

FURNIZOR: GOOGLE

  • Tip de modul cookie: Terță parte

  • Scop: Performanță și statistică

  • Timp de stocare: Permanent

  • Date stocate: ID sesiune, IP anonimizat, statistici pagină

  • Partajare: Da

FURNIZOR: APPNEXUS

  • Tip de modul cookie: Terță parte

  • Scop: Marketing

  • Timp de stocare: 90 de zile

  • Date stocate: Date de identificare sesiune și coș

  • Partajare: Da

FURNIZOR: DOUBLECLICK

  • Tip de modul cookie: Terță parte

  • Scop: Marketing

  • Timp de stocare: Permanent

  • Date stocate: ID sesiune, statistici pagină

  • Partajare: Da

FURNIZOR: FACEBOOK

  • Tip de modul cookie: Terță parte

  • Scop: Marketing

  • Timp de stocare: Permanent

  • Date stocate: ID sesiune, statistici pagină

  • Partajare: Da

FURNIZOR: FLX1

  • Tip de modul cookie: Terță parte

  • Scop: Marketing

  • Timp de stocare: 2 ani

  • Date stocate: Date de identificare sesiune și coș

  • Partajare: Da

FURNIZOR: VE INTERACTIVE

  • Tip de modul cookie: Terță parte

  • Scop: Marketing

  • Timp de stocare: 90 de zile

  • Date stocate: Date de identificare sesiune și coș

  • Partajare: Da

FURNIZOR: ZENDESK

  • Tip de modul cookie: Terță parte

  • Scop: Asistență pentru clienți

  • Timp de stocare: 2 ani

  • Date stocate: ID sesiune, analitic

  • Partajare: Da

SECURITATEA DATELOR

Aplicăm metode de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a ajuta la protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal împotriva pierderii și protecția împotriva accesului de către persoane neautorizate. Măsurile de securitate adecvate pe care le-am luat includ implementarea conexiunilor private sigure, trasabilitatea, recuperarea în caz de dezastru și limitările accesului. Ne analizăm periodic politicile și procedurile de securitate pentru a ne asigura că sistemele noastre sunt sigure și protejate.

INFORMAȚII PENTRU CONTACT

Dacă aveți întrebări în legătură cu modul de tratare a datelor dumneavoastră cu caracter personal sau a modului în care folosim modulele cookie sau dacă doriți să vă invocați oricare dintre drepturi, vă rugăm să ne contactați la: dataprotection@danielwellington.com.


MODIFICĂRI ADUSE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE A ACESTUI SITE WEB

Dacă modificăm modul în care tratăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau modul în care folosim modulele cookie, vom actualiza cu promptitudine politica de confidențialitate a acestui site web și o vom publica pe acest site web.

Ultima actualizare: 12 iunie 2018

© 2019 Daniel Wellington AB