undefined Items in cart
undefined Items in cart
POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Daniel Wellington AB, reg.no 556875-5937(„Daniel Wellington”, „noi”, „nouă” sau „nostru”) va prelucra datele dvs. cu caracter personal atunci când vizitați și utilizați serviciile furnizate la DanielWellington.com sau când achiziționați produse în magazinele noastre. Ne străduim să fim transparenți în ceea ce facem cu datele personale ale vizitatorilor și clienților noștri și, prin urmare, am adoptat această politică de confidențialitate. Mai jos veți găsi informații despre ce fel de date cu caracter personal prelucrăm, motivul prelucrării, scopul prelucrării și cum le putem partaja. Daniel Wellington este operatorul de date pentru orice prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care se prevede altfel în această politică de confidențialitate.

CE DATE CU CARACTER PERSONAL PROCESĂM NOI?

Colectăm date cu caracter personal atunci când (i) cumpărați ceasuri, accesorii, brățări de ceas, carduri cadou sau alte bunuri și/sau servicii asociate, (ii) vă înscrieți pentru știri, invitații și oferte, (iii) solicitați asistență și (iv) navigați pe site-ul nostru. Astfel de date cu caracter personal vor include numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare, detaliile de plată, adresa IP, comportamentul de pe site și alte informații pe care ni le furnizați în mod voluntar. Dacă vă livrăm un card cadou (sau alt produs) achiziționat de altcineva decât dvs., procesăm datele dvs. de contact, astfel cum sunt furnizate de cumpărător.

SCOP, TEMEI LEGAL ȘI PERIOADĂ DE STOCARE

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal numai în scopurile și pentru temeiurile juridice prezentate mai jos. În plus, vom utiliza datele dvs. cu caracter personal numai în perioada stabilită la „Perioada de stocare”, după care datele dvs. cu caracter personal vor fi șterse.

ACHIZIȚII

Scopul prelucrării: Când achiziționați ceasuri, accesorii, brățări de ceas, carduri cadou sau alte bunuri și/sau servicii, vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dvs. (consultați Condiții de utilizare).

Categorii de date cu caracter personal: Identitatea (prenumele și numele), adresa de livrare/adresa de facturare, numărul de telefon, adresa de e-mail, informațiile privind comanda, detaliile de plată, istoricul plăților, informațiile despre cardul de credit și numărul de referință al plății.

Temei juridic pentru prelucrare: Prelucrarea este necesară pentru executarea de către noi a contractului încheiat cu dvs. (Condițiile de utilizare).

Perioada de stocare: Vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pe durata contractului nostru (inclusiv perioada legală de garanție de trei ani), apoi vom șterge datele dvs. cu caracter personal. Perioada de stocare se aplică, de asemenea, oricărei achiziții nereușite din cauza lipsei de fonduri în contul dvs. De asemenea, vă salvăm datele cu caracter personal ca urmare a cerințelor legale (legislația în domeniul contabilității) timp de 7 ani.

CARDURI CADOU

Dacă achiziționați un card cadou, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal așa cum este descris la secțiunea „Achiziții” de mai sus. Dacă primiți un card cadou (sau alt produs) care este achiziționat de altcineva, procesăm datele dvs. cu caracter personal așa cum este descris mai jos.

Scopul prelucrării: Când primiți un card cadou, vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de cumpărătorul cardului cadou și pentru a vă putea permite să utilizați cardul cadou în vederea achiziționării produselor noastre.

Categorii de date cu caracter personal: Adresa de e-mail (numai carduri cadou electronice), adresa de expediere și numărul de telefon (numai carduri cadou fizice), prenumele și numele (se completează opțional de către cumpărător) și mesajul personal (se completează opțional de către cumpărător).

Temei juridic pentru prelucrare: Prelucrarea este necesară în (i) interesul nostru legitim, pentru a ne respecta obligațiile față de cumpărătorul cardului cadou și (ii) în interesul nostru și al dvs. legitim, pentru a vă permite să efectuați achiziții cu cardul dvs. cadou.

Perioada de stocare: Vom prelucra datele dvs. cu caracter personal în perioada de valabilitate a cardului cadou, apoi vom șterge datele dvs. cu caracter personal. Perioada de valabilitate a cardurilor cadou variază, puteți găsi informații despre perioada aplicabilă cardului dvs. cadou pe card.

MARKETING DIRECT

Scopul prelucrării: Atunci când vă înscrieți pentru știri, invitații și oferte (marketing direct), vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a furniza serviciile solicitate de dvs. Serviciile noastre de marketing direct se pot baza pe profilare, ceea ce înseamnă că vom personaliza informațiile pe care le primiți de la noi pe baza anumitor factori. Folosim următoarele tipuri de date cu caracter personal pentru a compila un profil: sexul dvs., locația dvs., achizițiile dvs. anterioare, comportamentul dvs. pe site-ul nostru web și/sau comportamentul dvs. anterior când ați primit comunicări de marketing direct de la noi.

Categorii de date cu caracter personal: Orice date colectate în legătură cu o achiziție (a se vedea secțiunea „Achiziție” de mai sus), adresa de e-mail, locația (pe baza magazinului fizic sau a site-ului web Daniel Wellington pe care îl utilizați pentru a vă înscrie la comunicările noastre de marketing), orice comunicare trimisă către dvs., istoricul comenzilor și e-mailurile pe care ați făcut clic și interacțiunile dvs. cu site-ul nostru, dacă ați urmat un link inclus în orice e-mailuri trimise către dvs.

Temei juridic pentru prelucrare: Prelucrarea este necesară în interesele noastre legitime, pentru a menține relații bune cu clienții.

Perioada de stocare: Dacă renunțați sau vă dezabonați de la serviciile noastre de marketing (inclusiv profilarea), nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal în acest scop. Cu excepția cazului în care există un alt temei juridic pentru păstrarea datelor dvs. (cum ar fi un contract de cumpărare valabil), vom șterge, de asemenea, datele dvs. cu caracter personal dacă nu v-ați angajat activ în niciuna dintre comunicările noastre de marketing direct timp de treizeci (30) de luni.

COMPETIȚII ȘI EVENIMENTE

Scopul prelucrării: Dacă participați la o competiție, la o loterie sau la un eveniment organizat de noi, vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a putea comunica cu dvs. (i) înainte de sau după participarea la competiție, la loterie sau la eveniment, (ii) în scopul identificării și verificării vârstei sau (iii) pentru a alege un câștigător și pentru a distribui beneficiul sau prețul relevant.

Categorii de date cu caracter personal: În funcție de tipul de competiție, de loterie sau de eveniment la care participați, vă putem colecta numele, adresa de e-mail, locația și data nașterii, precum și adresa dvs. de expediere pentru distribuirea beneficiului sau a prețului relevant. Mai multe detalii despre datele exacte pe care le colectăm vor fi furnizate în legătură cu fiecare astfel de competiție, de loterie sau de eveniment.

Temei juridic pentru prelucrare: Datele cu caracter personal sunt necesare în interesul legitim pe care îl avem pentru a vă administra participarea în legătură cu competiții, loterii sau evenimente.

Perioada de stocare: Vom păstra datele dvs. cu caracter personal numai pe durata competiției, a loteriei sau a evenimentului (inclusiv a unei posibile evaluări a acestora).

ASISTENȚĂ

Scopul prelucrării: Atunci când solicitați asistență prin chat-ul nostru live sau prin celelalte canale de asistență, vom procesa datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea ajuta cu chestiunea în cauză.

Categorii de date cu caracter personal: Numele dvs., adresa de e-mail și alte detalii de contact, detaliile comenzii, suma achiziției, istoricul achizițiilor, locul achiziției, factura, metoda de plată, corespondența noastră cu dvs., date tehnice despre dispozitive și sistemul de operare utilizat. La inițiativa dvs., putem prelucra, de asemenea, date cu caracter personal precum identitatea, detaliile contului bancar, locul de muncă, numărul de telefon, datele referitoare la sănătate (cum ar fi reacțiile alergice sau alte date referitoare la sănătate pe care ni le furnizați), imaginile atașate de dvs. sau statutul social, dacă este menționat de dvs. în dialogul cu noi.

Temei juridic pentru prelucrare: Dacă furnizăm acest serviciu pe baza unui acord cu dvs., considerăm că prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru executarea contractului la care sunteți parte. În alte cazuri, considerăm că prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în contextul de mai sus se bazează pe interesul nostru legitim de a vă oferi cel mai bun serviciu posibil pentru clienți.

Perioada de stocare: Vă vom șterge datele în termen de trei ani de la soluționarea definitivă a chestiunii în cauză, cu excepția datelor sensibile (precum identitatea, detaliile contului bancar, datele cu privire la sănătate (cum ar fi reacțiile alergice sau alte date cu privire la sănătate pe care ni le furnizați), imagini atașate de dvs., statutul social, dacă este menționat de dvs. în dialogul cu noi), care vor fi șterse imediat după ce cazul dvs. a fost soluționat.


SONDAJE DE EVALUARE A SATISFACȚIEI CLIENȚILOR

Scopul prelucrării: Dacă ați achiziționat produsele noastre, dorim să aflăm mai multe despre experiența dumneavoastră cu site-ul nostru web, produsul sau serviciul utilizat, ori orice altă experiență avută în interacțiunea cu noi. Astfel, este posibil să primiți un e-mail prin care vă invităm să răspundeți la câteva întrebări și să ne oferiți feedback. De asemenea, puteți alege dacă doriți să vă contactăm pe baza feedback-ului pe care ni l-ați trimis. Participarea la sondaj este voluntară.

Categorii de date cu caracter personal: adresa de e-mail, numărul comenzii, produsele achiziționate, sexul (opțional) și vârsta (opțional).

Temei juridic pentru prelucrare: Acest sondaje fac parte din activitatea noastră de servicii clienți, deoarece dorim să ne asigurăm că clienții noștri au parte de cele mai bune experiențe. Din acest motiv, considerăm că avem un interes legitim pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale. În cazul în care vă vom oferi servicii suplimentare pe baza feedbackului trimis de dumneavoastră despre produsele achiziționate, aceste servicii vor fi efectuate în baza contractului de vânzare-cumpărare încheiat cu dumneavoastră.

Perioada de stocare: Vom șterge datele dumneavoastră după douăsprezece luni de la participarea la sondaj, cu excepția cazului în care există motive legale pentru păstrarea în continuare a datelor (de exemplu un contract de vânzare-cumpărare valabil sau o chestiune servicii clienți în desfășurare. În acest sens, vă rugăm consultați informațiile din secțiunea Asistență de mai sus). Puteți alege să nu mai primiți invitații de participare la sondaje accesând link-ul din invitația primită pe e-mail sau contactându-ne la adresa dataprotection@danielwellington.com.

SERVICIU DE REPARAȚII

Scopul prelucrării: Când utilizați serviciile noastre de reparații, vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dvs. (consultați Termenii și condițiile serviciului de reparații).

Categorii de date cu caracter personal: Identitatea (prenumele și numele), adresa de e-mail, adresa de livrare, orice informații despre comandă referitoare la achiziția inițială, informații despre cardul de credit, numărul de referință al plății și fotografiile produsului care trebuie reparat (dacă sunt solicitate de noi pentru a evalua posibilitatea efectuării reparației).

Temei juridic pentru prelucrare: Prelucrarea este necesară pentru executarea de către noi a contractului încheiat cu dvs. (Termenii și condițiile serviciului de reparații).

Perioada de stocare: Vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pe durata contractului nostru (inclusiv perioada legală de garanție de trei ani), apoi vom șterge datele dvs. cu caracter personal.


MEMENTO PENTRU FINALIZARE

Scopul prelucrării: Dacă ați inițiat o achiziție pe site-ul nostru și dacă ați furnizat adresa dvs. de e-mail în legătură cu aceasta, dar nu ați finalizat ultimul pas al achiziției, vă vom trimite un e-mail cu un link către coșul dvs. de cumpărături pentru a vă reaminti despre achiziția dvs. nefinalizată.

Categorii de date cu caracter personal: Orice detalii pe care le-ați introdus în coșul dvs. de cumpărături în legătură cu achiziția nefinalizată (consultați secțiunea „Achiziții” de mai sus pentru mai multe detalii despre datele pe care le colectăm în legătură cu orice achiziție).

Temei juridic pentru prelucrare: Prelucrarea este necesară în interesul nostru legitim și al dvs., pentru a vă reaminti de achiziția dvs. nefinalizată.

Perioada de stocare: Vă vom șterge datele, în termen de o lună de la memento-ul pentru finalizare, cu excepția cazului în care există un alt temei juridic pentru păstrarea datelor dvs. (cum ar fi un contract de achiziție valabil). Puteți renunța contactând dataprotection@danielwellington.com.

NAVIGARE

Scopul prelucrării: Când navigați pe site-ul nostru web, vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a ne îmbunătăți site-ul web și în scopuri de marketing.

Categorii de date cu caracter personal: Adresa IP, date generate de utilizatori din cookie-uri (de exemplu, clicuri, pagini vizualizate, vizite pe pagină, timp petrecut, produse vizualizate și pe care a fost făcut clic, comenzi, valoarea medie a comenzilor).

Temei juridic pentru prelucrare: Prelucrarea se bazează pe consimțământul pe care ni l-ați furnizat dacă acceptați cookie-urile noastre de performanță și cookie-urile de analiză a vizitatorilor (consultați secțiunea „Cookie-uri” de mai jos). În legătură cu cookie-urile strict necesare, prelucrarea de către noi este necesară în interesul nostru legitim de a vă putea oferi un site web funcțional atunci când vizitați și utilizați serviciile furnizate la DanielWellington.com. Vă rugăm să consultați secțiunea „Cookie-uri” pentru mai multe informații.

Perioada de stocare: Perioada de stocare pentru fiecare dintre cookie-urile noastre poate fi găsită în .

PREVENIREA FRAUDELOR

Scopul prelucrării: Vom prelucra datele dvs. cu caracter personal în scopul efectuării analizei riscurilor, al prevenirii fraudei și al gestionării riscurilor.

Categorii de date cu caracter personal: Identitatea (prenumele și numele), adresa de livrare/adresa de facturare, numărul de telefon, adresa de e-mail, istoricul comenzilor, istoricul plăților, datele generate de achiziții și de utilizatori (clicuri și istoricul utilizatorilor), informații despre modul în care sunt utilizate serviciile noastre digitale.

Temei juridic pentru prelucrare: Prelucrarea este necesară în interesele noastre legitime de a preveni frauda și de a gestiona riscurile.

Perioada de stocare: Vom șterge orice date cu caracter personal utilizate în acest scop la un interval de șase luni, cu excepția cazului în care există un alt temei juridic pentru păstrarea datelor dvs. Pentru o achiziție care a fost anulată pentru prevenirea fraudei, vom șterge datele dvs. cu caracter personal la doi ani după achiziția nereușită.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Scopul prelucrării: Când vizitați unul dintre magazinele noastre, putem efectua supravegherea cu camere video (în acest caz, există semne în magazin care informează în legătură cu supravegherea) și, prin urmare, putem prelucra imaginile în mișcare cu dvs. obținute prin intermediul camerelor noastre de supraveghere în scopul (i) prevenirii și investigării infracțiunilor împotriva proprietății și față de angajați și al (ii) prevenirii incendiilor.

Categorii de date cu caracter personal: Imagini și înregistrări video legate de vizitatorii magazinelor noastre și data, ora și locul acestora.

Temei juridic pentru prelucrare: Prelucrarea este necesară în interesele noastre legitime de a ne proteja proprietatea și pentru a furniza un loc de muncă sigur angajaților noștri.

Perioada de stocare: Vom prelucra datele dvs. cu caracter personal timp de 72 de ore, cu excepția cazului în care legile sau reglementările ne obligă să continuăm prelucrarea. Apoi, datele cu caracter personal vor fi șterse.

ANALYSIS OF DATA

Scopul prelucrării: Vom analiza datele dvs. cu caracter personal, pentru a compila date de urmărire agregate (inclusiv pentru a analiza utilizarea site-urilor noastre de către vizitatori, urmărind informații precum vizualizări de pagini, fluxuri de trafic, termeni de căutare și clicuri), astfel încât să putem oferi permanent o experiență mai accesibilă pentru utilizatori.

Categorii de date cu caracter personal: Adresa IP, date generate de utilizatori din cookie-uri (de exemplu, clicuri, pagini vizualizate, vizite pe pagină, timp petrecut, produse vizualizate și pe care s-a făcut clic, comenzi, valoarea medie a comenzilor), locația geografică (numai țara), corespondența și feedback-ul referitor la produsele și serviciile noastre, date tehnice (de ex., limba, adresa IP, tipul de dispozitiv, setările browserului, fusul orar, sistemul de operare, platforma), informații despre modul în care ați interacționat cu noi, adică modul în care ați utilizat serviciile noastre, timpii de răspuns, erorile de pagină, cum ajungeți pe site și cum părăsiți site-ul etc.

Temei juridic pentru prelucrare: Prelucrarea se bazează pe consimțământul pe care ni-l furnizați dacă acceptați cookie-urile noastre de performanță (consultați secțiunea „Cookie-uri” de mai jos). Vă rugăm să consultați secțiunea „Cookie-uri” pentru mai multe informații.

Perioada de stocare: Perioada de stocare pentru fiecare dintre cookie-urile noastre poate fi găsită în .

MESAJE ȚINTITE PE PLATFORME DE PUBLICITATE TERȚĂ PARTE

Scopul prelucrării: Folosim platforme de publicitate terță parte, cum ar fi Facebook, Google, YouTube, Instagram etc. pentru a vă trimite mesaje care vă vizează, în funcție de comportamentul dvs. și de tiparul de navigare, la momente și locații specifice ale acestor platforme, pentru a crește eficiența campaniilor noastre publicitare. Datele dvs. personale sunt partajate cu platformele de publicitate terță parte, iar acestea vor încerca să realizeze o potrivire a profilului dvs. în baza lor de date, pentru a determina timpul și locul optim (pagina pe care navigați) pentru a vă arăta o reclamă de la Daniel Wellington. De asemenea, trebuie să analizăm informațiile necesare pentru a înțelege impactul publicității noastre. Dacă nu acceptați să urmărim datele dvs. în acest scop, puteți să vedeți în continuare reclame Daniel Wellington pe alte platforme, în mod aleator.

Puteți afla mai multe despre modul în care partenerii noștri publicitari ne ajută să atingem acest scop vizitând site-urile lor (linkurile relevante pot fi găsite în Setări cookie (consultați linkul de mai jos, la secțiunea „Cookie-uri”)).

Categorii de date cu caracter personal: Adresa IP, date generate de utilizatori din cookie-uri (de exemplu, clicuri, pagini vizualizate, vizite pe pagină, timp petrecut, produse vizualizate și pe care a fost făcut clic, comenzi, valoarea medie a comenzilor), locația geografică (doar țara).

Temei juridic pentru prelucrare: Prelucrarea se bazează pe consimțământul pe care ni-l furnizați dacă acceptați cookie-urile noastre de analiză a vizitatorilor (consultați secțiunea „Cookie-uri” de mai jos).

Perioada de stocare: Perioada de stocare pentru fiecare dintre cookie-urile noastre de analiză a vizitatorilor poate fi găsită în .

Vă rugăm să rețineți că perioadele de stocare de mai sus nu se aplică în cazul în care Daniel Wellington are obligația să păstreze datele dvs. cu caracter personal (parțial sau integral) conform legislației obligatorii aplicabile (de exemplu, legislația în domeniul contabilității).

CU CINE PARTAJĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Doar persoanele care au nevoie să prelucreze date cu caracter personal în scopurile menționate mai sus au acces la datele dvs. cu caracter personal. Este posibil să fie nevoie să partajăm datele dvs. cu caracter personal cu companiile din grupul nostru. În plus, este posibil să fie nevoie să permitem accesul furnizorilor noștri la datele dvs. cu caracter personal atunci când aceștia prestează servicii în numele nostru, în principal pentru a oferi asistență și întreținere în legătură cu sistemele IT, servicii de stocare și marketing. Orice transfer de date în afara UE/SEE se realizează în conformitate cu legile privind protecția datelor. Transferurile noastre internaționale de date cu caracter personal (inclusiv transferurile către companiile din grupul nostru și furnizorii noștri din afara UE/SEE) se bazează pe clauzele contractuale standard ale Comisiei Europene. Clauzele contractuale standard pot fi găsite aici.

De asemenea, partajăm datele dvs. cu caracter personal cu alți operatori de date cu caracter personal. Astfel de operatori ar putea fi autorități (poliție, autoritatea fiscală sau alte autorități), dacă suntem obligați să le comunicăm aceste date în conformitate cu legea sau în legătură cu presupuse activități infracționale și companii de transport, pentru ca acestea să se ocupe de comanda dvs. și să o livreze. Atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt partajate cu alți operatori, aceștia vor fi responsabili pentru datele dvs. cu caracter personal și facem trimitere la aceștia pentru mai multe informații despre modul în care procesează datele dvs. cu caracter personal.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Sunteți îndreptățit la următoarele drepturi conform legislației aplicabile:

  • Dreptul la acces: puteți solicita în orice moment accesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. La cerere, vă vom furniza o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal într-un formular electronic folosit în mod obișnuit.

  • Dreptul la rectificare: sunteți îndreptățit să obțineți rectificarea datelor cu caracter personal incorecte și să vi se completeze datele cu caracter personal incomplete.

  • Dreptul la șterger („dreptul de a fi uitat”): în anumite circumstanțe (inclusiv procesarea pe baza consimțământului dumneavoastră), ne puteți solicita să vă ștergem datele dvs. cu caracter personal. Vă rugăm să rețineți că acest drept nu este necondiționat. Prin urmare, o încercare de invocare a dreptului ar putea să nu conducă la o acțiune din partea noastră.

  • Dreptul de a obiecta: la anumite activități de procesare realizate de către noi în legătură cu datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza interesului nostru legitim. Dreptul de a obiecta se aplică de asemenea procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopul activităților de marketing direct.

  • Dreptul de restricție a procesării: în anumite circumstanțe, ne puteți solicita să restricționăm procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Vă rugăm să rețineți că acest drept nu este necondiționat. Prin urmare, o încercare de invocare a dreptului ar putea să nu conducă la o acțiune din partea noastră.

  • Dreptul la portabilitatea datelor: sunteți îndreptățit să vă primiți datele cu caracter personal (sau să vi se trimită datele cu caracter personal direct către un alt operator de date) într-un format structurat, folosit de obicei și care poate fi citit de mașini.

În cele din urmă, aveți, de asemenea, dreptul de a înainta o plângere către autoritatea de supraveghere din Suedia, care în prezent este Datainspektionen, la schimbarea numelui în Integritetsskyddsmyndigheten.

MODULE COOKIE

Ca parte a abordării noastre pentru furnizarea de servicii personalizate pe site-ul nostru web, noi folosim module cookie pentru stocarea și uneori urmărirea informațiilor despre dumneavoastră. Un modul cookie este un fișier mic de date trimis către browser-ul de la un server web și stocat pe hard drive-ul dumneavoastră, care vă permite accesul mai ușor la următoarea vizită a aceleiași pagini. De exemplu, un modul cookie este trimis când vă înregistrați pentru descărcarea produselor sau informațiilor de pe site-ul nostru web. Dacă nu doriți ca informațiile dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate de modulele cookie, vă puteți configura browser-ul așa încât să vă notifice ori de câte ori este primit un modul cookie. Astfel, puteți decide de fiecare dată dacă să acceptați module cookie sau nu. Cu toate acestea, utilizarea modulelor cookie poate fi necesară pentru furnizarea anumitor funcții, iar alegerea respingerii modulelor cookie poate reduce funcționalitatea site-ului nostru web. Browser-ul dumneavoastră trebuie să includă instrucțiuni exacte prin care se explică modul de control al acceptării modulelor cookie.

Pentru a fi transparenți, am rezumat mai jos cookie-urile utilizate pe site-ul nostru.

Dând clic pe butonul „Setări cookie” de mai jos, veți găsi o listă detaliată a cookie-urilor pe care le utilizăm pe site-ul nostru. Site-ul nostru web este scanat în mod regulat cu instrumentul nostru de scanare a cookie-urilor, pentru a menține o listă cât mai exactă posibil. Clasificăm cookie-urile în următoarele categorii:

• Cookie-uri strict necesare

• Cookie-uri de performanță

• Cookie-uri de analiză a vizitatorilor

• Cookie-uri funcționale

• Cookie-uri de rețele sociale

Puteți renunța la fiecare categorie de cookie-uri (cu excepția cookie-urilor strict necesare) accesând .

SECURITATEA DATELOR

Aplicăm metode de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a ajuta la protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal împotriva pierderii și protecția împotriva accesului de către persoane neautorizate. Măsurile de securitate adecvate pe care le-am luat includ implementarea conexiunilor private sigure, trasabilitatea, recuperarea în caz de dezastru și limitările accesului. Ne analizăm periodic politicile și procedurile de securitate pentru a ne asigura că sistemele noastre sunt sigure și protejate.

INFORMAȚII PENTRU CONTACT

Dacă aveți întrebări în legătură cu modul de tratare a datelor dumneavoastră cu caracter personal sau a modului în care folosim modulele cookie sau dacă doriți să vă invocați oricare dintre drepturi, vă rugăm să ne contactați la: dataprotection@danielwellington.com.


MODIFICĂRI ADUSE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE A ACESTUI SITE WEB

Dacă modificăm modul în care tratăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau modul în care folosim modulele cookie, vom actualiza cu promptitudine politica de confidențialitate a acestui site web și o vom publica pe acest site web.

Ultima actualizare: 2020-10-05

© 2021 Daniel Wellington AB